Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 13 Martie 2018 Online


Un nou joc Arena Exatlon va hotara echipa care va pierde un membru, in editia 40 Exatlon, marti 13 martie 2018, editie difuzata de la orele 19:45 la kanal d.
Marti seara, Cosmin Cernat anunta la Exatlon Romania o noua batalie in Arena Exatlon, batalie care are o miza dubla, o miza care va aduce castigatorilor protectia dar si casa pentru urmatoarele trei nopti.

Editia de ieri seara i-a adus din nou pe Faimosi si Razboinici in fata unei lupte crancene, o noua lupta dusa pentru o miza spectaculoasa, o lupta cu multe rasturnari de situatie, unele imprevizibile, o lupta in care scorul a fost clar in avantajul Faimosilor, desi Razboinicii au dat totul pentru a castiga. Astfel ca Faimosii s-au relaxat pe un catamaran, au facut scuba diving si au luat masa la restaurant. Al doilea joc al serii a adus cele doua echipe, in premiera, in fata unui quiz, cu intrebari dintre cele mai diferite, intrecere care si de aceasta data a fost castigata de Faimosi, Valentin reusind sa castige in fata lui Alex.
Lipsa mancarii, oboseala fizica, faptul ca de 20 de zile dorm pe scandurile ”cotetului” dar mai ales ca nu reusesc in nici un fel sa se impuna in fata Faimosilor, toate acestea incep sa se resimta in tabara Razboinicilor, care sunt cu moralul la pamant. Victoria este necesara, iar acestia sunt hotarati ca de aceasta data sa isi fructifice hotararea cu care vor intra in jocul Arena Exatlon.
Editia de marti 13/03/2018 a emisiunii Exatlon aduce un traseu nou-nout cu una dintre cele mai ravnite mize, o miza dubla, care de aceasta data pe langa protectie le va oferi castigatorilor casa pentru trei nopti. Daca vor reusi Razboincii sa se adune si sa dea totul pentru a castiga protectia si casa sau daca Faimosii vor reusi sa isi ”bata” propriul recordul pentru cel mai mult timp petrecut in casa, vom vedea in editia 40 Exatlon de la orele 19:45 la kanal d.
Seara de marti de la orele 19:45 va aduce o batalie in toata regula, o batalie ”corp la corp”, Faimosii si Razboinicii avand acum posibilitatea sa isi infrunte in nod direct adversarii. Ce presupune acest nou joc propus de Cosmin Cernat si cum se va incheia batalia pentru protectie si casa, vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon din 13.03.2018 la kanal d.

A doua parte a editiei 40 Exatlon, va aduce la o noua proba, proba jucata de echipa ce va pierde, proba a carei castigator va trebui sa faca si una dintre cele trei nominalizari.
Nu rata o noua lupta in Arena Exatlon, o noua lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru protectie, afla care va fi echipa care se va salva de la urmatoare eliminare dar si care vor fi cei trei nominalizati care vor intra la votul publicului, totul de la orele 19:45 la Exatlon, marti 13 martie 2018 in editia 40 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar