Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 14 Mai 2018 Online


Joc international la Exatlon Romania, in editia 84, difuzata luni 14 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Razboinicii si Faimosii fac din nou echipa comuna pentru a-si lua revansa in fara echipei unite de la Exatlon Grecia, asa ca seara de luni aduce o noua confruntare internationala apriga intre cele doua echipe, mai ales ca cei 8 atleti Exatlon Romania vor cu orice pret sa isi adjudece victoria in fata grecilor.

Au trecut doua saptamani de la confruntarea care le-a adus victoria echipei Exatlon Grecia. Asa ca se anunta o confruntare spectaculoasa iar batalia se anunta grea si plina de neprevazut, cu un traseu greu, care ii va solicita pe concurenti la maxim, cu multa adrenalina dar si cu foarte multe emotii, mai ales ca cei de la echipa Exatlon Romania, vor sa demonstreze cat de mult au crescut.
In editia de ieri seara, la Exatlon, am asistat la un nou joc pentru casa dar si un mini-game dat pentru mancare. Se pare ca Faimosii si-au intrat in mana, iar jocul pentru casa a fost castigat de acestia cu un scor de 10 la 3. Faimosii au avut noroc si la mini-game, cei 4 Faimosi bucurandu-se pe langa recastigarea casei si de deliciosul premiu de la mini-game.
Seara de sambata aduce o noua batalie Exatlon Romania vs Exatlon Grecia, grecii venind in arena increzatori in fortele lor mai ales ca au deja o victorie in fata celor de la Exatlon Romania asa ca sunt gata sa isi demonstreze forta fizica si determinarea. Insa si cei de la Exatlon Romania, sunt hotarati sa isi adjudece victoria si sa castige meciul in fata acestora si nu doar meciul ci si recompensa pusa in joc, o recompensa care le permite sa isi refaca fortele.
Daca experienta capatata pana in acest moment isi va spune cuvantul si daca Razboinicii si Faimosii vor reusi sa treaca peste toate rafuielile duse pana acum intre ei, totul pentru a castiga in fata Greciei, ramane de vazut de la orele 19:45 la Exatlon editia 84 din 14.05.2018 la kanal d.

Nu rata o noua confruntare, o confruntare internationala de aceasta data, intre Exatlon Romania si cei de la Exatlon Grecia, o noua lupta exploziva, plina de adrenalina, o lupta dusa pana la limita extrema, afla daca vor reusi cei de la Exatlon Romania sa invinga echipa Greciei dar si ce alte surprize le-a pregatit Cosmin Cernat, totul de la orele 19:45 la Exatlon, luni 14 mai 2018 in editia 84 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar