Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 15 Aprilie 2018 Online


Un nou duel pentru mult ravnita casa la Exatlon Romania este gata sa aduca spectacolul sportivitatii la un alt nivel in editia 63 a emisiunii Exatlon, editie difuzata duminica 15 aprilie 2018 la kanal d.
Se pare ca seara de duminica va aduce la kanal d un duel plin de dramatism si asta pentru ca ploaia va ridica si mai mult pragul dificultatii circuitului pe care Cosmin Cernat il va propune pentru jocul pentru casa.

Editia de ieri seara a emisiunii Exatlon a adus jocul pentru comunicare, jocul cu o miza fenomenala pentru moralul atletilor Exatlon. Mesajele de la cei dragi au fost miza cea mare, miza pentru care ambele echipe au dat tot ce au putut mai mult in joc, insa si de aceasta data sortii au fost de partea Faimosilor. Insa minigame-ul a fost castigat de Razboinici, asta dupa multe infrangeri, cei patru Razboinici bucurandu-se de o ciorba cu perisoare.
Duminica seara de la orele 19:45 in editia 63 Exatlon Romania pe kanal d, membrii celor doua echipe vor fi poftite la un nou joc pe un traseu plin de provocari, unul dintre cele mai grele din concurs, un circuit cu un traseu care ii va solicita la maxim pe concurenti, si asta pentru ca la dificultatea traseului se va mai adauga si un factor natural, si anume, ploaia. Va fi nevoie de foarte multa atentie, de multa forta fizica si de multa determinare, pe un circuit plin de provocari.
Se pare ca Razboinicii se afla din nou in impas. Stefan are greutati la adaptarea cu cerintele circuitului, finalul creandu-i adevarate probleme concurentului. Alex crede ca Ionut ii trage in jos, si mai mult, concurentul se pare ca nu mai aduce atat de multe puncte echipei. Care sunt motivele acestei caderi din tabara Razboinicilor si daca vor reusi sa se adune astfel incat sa isi poata pastra casa, vom vedea si noi de la orele 19:45 in editia 63 Exatlon din 15.04.2018 la kanal d.
Editia din aceasta seara ii aduce din nou pe membrii celor doua echipe intr-o competitie plina de adrenalina, in care miza va fi una surprinzatoare. Dorinta de a castiga este mare, asa ca editia 63 Exatlon din 15/04/2018 va fi una plina de tensiune, traseul propus pentru aceasta noua intrecere se anunta unul extrem de solicitant, daca nu unul dintre cele mai solicitante de pana in acest moment.

Cat de bine se vor remonta Razboinicii, daca vor fi din nou trasi in jos de neintelegerile care au aparut, cat de mult va ingreuna jocul pentru casa caderea ploii si daca vor aparea accidentari, vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon Romania duminica la kanal d.
Nu rata o noua lupta palpitanta, o lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru noua miza dubla pusa in joc, afla care va fi echipa care se va bucura de surpriza anuntata de Cosmin Cernat, totul de la orele 19:45 la Exatlon, duminica 15 aprilie 2018 in editia 63 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar