Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 17 Aprilie 2018 Online


Cel mai important joc cu cea mai ravnita miza este dus in Arena Exatlon in editia 65 Exatlon, marti 17 aprilie 2018 de la orele 19:45 la kanal d, si asta pentru ca, Cosmin Cernat va anunta ca miza pentru aceasta seara va fi din nou protectia si casa. Se ajunge din nou la eliminari iar acest lucru ii va ambitiona si mai mult pe cei 11 atleti Exatlon, nici unul dintre cei 11 nedorindu-si eliminarea.

Editia de ieri seara a adus un premiu surpriza pentru concurenti, un film si mancare, iar circuitul a fost pe masura mizei, insa in cele din urma Faimosii s-au bucurat de vizionarea filmului si de delicioasa mancare. Mini-game-ul care a avut ca premiu o masa la restaurant a fost insa castigat de Razboinici. Au trecut 100 de zile de Exatlon, iar concurentii care au fost de la inceputul jocului si-au deschis inimile si au vorbit despre experienta traita, despre asteptarile pe care le-au avut atunci cand au intrat in joc dar si despre ce inseamna acum, pentru ei, acest joc.
Seara de marti 17.04.2018 se anunta exploziva la Exatlon Romania, cu un traseu plin de provocari, un traseu care va aduce din nou in joc protectia si casa. Cel mai important joc de la Exatlon, jocul pentru protectie si casa, ii va aduce din nou pe cei 11 atleti Exatlon Romania pe picior de ”razboi”. Spiritele se vor aprinde din nou, tensiunea va atinge cote maxime, si asta pentru ca nici unul dintre acestia nu isi doresc eliminarea. Ambele tabere, atat Razboincii cat si Faimosii sunt hotarati sa dea totul pentru acest joc si sunt hotarati sa nu se dea batuti si sa joace ”ca de finala” pentru fiecare punct. Determinarea se citeste pe chipurile lor iar ambitia si dorinta de a castiga va duce la un joc spectaculos, asa cum nu s-a mai vazut pana in acest moment la Exatlon Romania.
Cei patru Razboinici sunt gata sa faca fata asaltului venit din partea celor sapte Faimosi iar declaratiile acestora sunt explozive. Alex declara ca este gata sa lupte pentru toti Razboinicii care au fost in echipa, pentru cei care sunt acum in echipa dar si pentru el. Nici Roxana nu se lasa mai prejos si isi incurajeaza colegii sa nu renunte si sa duca lupta ”pana la capat”.
Editia de marti 17/04/2018 a emisiunii Exatlon aduce un traseu plin de obstacole, unul care se anunta a fi extrem de dificil, un traseu care are una dintre cele mai ravnite mize, o miza dubla, care pe langa protectie le va oferi castigatorilor casa pentru urmatoarele nopti. Care echipa va reusi sa faca fata presiunii mizei pusa in joc si sa dea totul pentru a castiga protectia si casa, sa lupte cu multa determinare si din toate puterile pentru castigarea mizei, vom vedea in editia 65 Exatlon de la orele 19:45 la kanal d.

Nu rata o noua lupta in Arena Exatlon, o noua lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru protectie, afla care va fi echipa care se va salva de la urmatoare eliminare dar si care vor fi cei trei nominalizati care vor intra la votul publicului, totul de la orele 19:45 la Exatlon, marti 17 aprilie 2018 in editia 65 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar