Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 19 Mai 2018 Online


Se da startul saptamanii finale la Exatlon Romania in editia 88, editie difuzata sambata 19 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Cosmin Cernat te invita sa urmaresti in aceasta sambata la kanal d, primul joc Arena Exatlon din saptamana finala, saptamana la sfarsitul careia vom cunoaste numele campionului de la Exatlon Romania.

In editia de ieri seara Razboinicii si Faimosii au facut din nou echipa comuna, pentru ultimul joc international, adversarii fiind, de aceasta data, cei de la Exatlon Columbia. Tensiunile au fost multe, jocul a fost unul dintre cele mai solicitante, dar in cele din urma victoria a fost de partea romanilor.
Editia 88 Exatlon din 19.05.2018 deschide saptamana finala a celui mai dur reality show de la tv. Fiecare editie pana la finalul saptamanii va aduce cate un joc Arena Exatlon, joc ce se va incheia cu cate o eliminare. Iar in aceasta seara va fi si prima eliminare a saptamanii finale.
Din sapte cei mai buni sportivi Exatlon, in urma jocului din aceasta seara, vor ramane doar sase. Tensiunea este extrema iar increderea in fortele proprii, forma fizica, determinarea si motivatia atletilor Exatlon isi va spune cuvantul incepand cu aceasta seara. Lupta se sa intre cei mai buni atleti Exatlon asa ca spectacolul oferit de jocul Arena Exatlon va fi unul spectaculos, un joc plin de adrenalina cu rasturnari de situatii imprevizibile, cu nervi intinsi la maxim dar si cu multa determinare.
Razboinicii si Faimosii isi vor disputa prima lupta de la Arena Exatlon din saptamana finala pe nocturna. Traseul se anunta unul plin de provocari, un traseu care ii va solicita pe acestia la maxim. Care echipa va da dovada de cea mai mare motivatie, cine va reusi cel mai bine sa isi stapaneasca emotiile, cine va avea cea mai buna strategie de parcurgere a traseului, si cat de dificila va fi proba de incheiere a traseului, proba care de fapt va hotara si care echipa va intra la eliminare, ramane de vazut de la orele 19:45 la Exatlon editia 88 din 19/05/2018 la kanal d.

Nu rata o seara plina de adrenalina, un joc spectaculos, primul joc Arena Exatlon din saptamana finala, vezi care dintre cele doua echipe, echipa Faimosilor sau cea a Razboincilor, vor castiga competitia si deci vor scapa de eliminare, care este prima eliminare din saptaman finala dar mai ales care sunt cei sase atleti care vor merge mai departe, totul de la orele 19:45 la Exatlon editia 88, sambata 19 mai 2018, la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar