Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 1 Aprilie 2018 Online


Emotia este ceea ce descrie cel mai bine editia 53 Exatlon Romania, editie difuzata duminica 1 aprilie 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Seara se anunta cu o explozie de adrenalina, cu un ”duel de cinci stele” asa cum il descrie chiar Cosmin Cernat dar si cu o surpriza pentru Faimosi.

Iesirea neasteptata a Ancai Surdu din competitia Exatlon editia 2018 a lasat un loc liber in tabara Faimosilor. Seara de duminica va aduce la Exatlon Romania, vedeta care o va inlocui pe fosta concurenta. Cine este vedeta care ii va lua locul Ancai Surdu si cum va fi primita in echipa Faimosilor dar mai ales cat de amenintati se vor simti Razboinicii, vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon editia 53 la kanal d.
Editia de ieri seara a emisiunii Exatlon a adus pe micile ecrane o noua batalie palpitanta pentru casa si...dulciuri. Razboinicii au intrat in joc, hotarati sa pastreze casa, si sa faca loc victoriilor. Mai ales ca acum regula jocului s-a schimbat, cei cinci Razboinici au simtit ca acum este sansa lor sa atraga victoriile in tabara lor. Batalia a fost crunta, cu multe accidentari, mai ales ca nici mama natura nu a tinut cu concurentii, dar in cele din urma victoria a fost din nou de partea Razboinicilor. A doua batalie a serii, cea pentru o iesire la restaurant a fost, insa, castigata de Faimosi, acestia reusind sa se bucure de o masa indestulatoare, dar mai ales de tarta cu...ciocolata.
In editia 53 Exatlon din 1.04.2018, Razboinicii si Faimosii sunt pregatiti pentru un nou traseu, plin de provocari, traseu care va solicita la maxim forta fizica a concurentilor, concentrarea, indemanarea dar si norocul, traseu care la final va aduce castigatorilor o miza pe masura si o surpriza neasteptata. Care este miza pe care Cosmin Cernat o va pune in joc pentru editia 53 Exatlon dar si ce alte surprize ii vor astepta pe castigatori, ramane de vazut de la orele 19:45 la kanal d.

Asa ca editia din aceasta seara ii aduce din nou pe membrii celor doua echipe intr-o competitie plina de tensiuni in care se va pompa adrenalina la maxim, o intrecere in care miza va fi una neasteptata. Dorinta de a castiga este mare, mai ales in tabara Razboinicilor, asa ca editia 53 Exatlon va fi una plina de tensiune, traseul propus pentru aceasta noua intrecere se anunta unul nou-nout dar si extrem de solicitant.
Petrece o seara spectaculoasa alaturi de Faimosi si Razboinici, cu un traseu dur, un traseu nou dupa cum va anunta Cosmin Cernat, o batalie cu foarte multa adrenalina, cu rasturnari de situatie surprinzatoare si batalie dusa la extrem care va aduce castigatorilor mult ravnitul premiu, totul de la orele 19:45 in editia 53 Exatlon, duminica 1 aprilie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar