Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 1 Mai 2018 Online


Protectia este pusa din nou la ”bataie” asa ca tensiunea va ajunge din nou la cote maxime la Exatlon Romania in editia 75, editie difuzata marti 1 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Odata cu trecerea timpului, castigarea protectiei capata o importanta tot mai mare, mai ales ca acum randurile atletilor Exatlon se subtiaza de la o editie la alta.
Asa ca marti seara vom asista la o lupta apriga, cu multe rasturnari de situatie, o batalie dusa ”pana la capat” in care cele doua tabere sunt gata sa dea totul pentru castigarea celei mai importante mize, miza care le poate asigura faptul ca mai pot continua aventura Exatlon Romania.

Editia de ieri seara a adus din nou jocul pentru casa dar si pentru mancare, iar circuitul a fost pe masura mizei. Spectacolul a fost desavarsit, cei 9 atleti Exatlon ridicandu-se la inaltimea asteptarilor. Daca la inceput Faimosii au reusit sa se detaseze de Razboinicii, se pare ca ghinionul nu i-a uitat, iar in cele din urma, Razboinicii nu doar ca au egalat scorul dar au reusit sa ii invinga pe Faimosi, bucurandu-se astfel de casa, mancare si muzica. Mini-game-ul care a avut ca premiu o iesire la restaurant a fost castigat tot de Razboinici, asa ca astazi la jocul pentru protectie acestia vor veni plini de forta si increzatori in sansele lor la castig.
Seara de marti 1.05.2018 se anunta exploziva la Exatlon Romania, cu un traseu plin de provocari, un traseu care va aduce din nou in joc protectia. Cel mai important joc de la Exatlon, jocul pentru protectie, ii va aduce din nou pe cei noua atleti Exatlon Romania pe picior de ”razboi”. Spiritele se vor aprinde din nou, tensiunea va atinge cote maxime, si asta pentru ca nici unul dintre acestia nu isi doresc eliminarea. Ambele tabere, atat Razboincii cat si Faimosii sunt hotarati sa dea totul pentru acest joc, mai mult sunt hotarati sa nu se dea batuti si sa joace ”ca de finala” pentru fiecare punct. Determinarea se citeste pe chipurile fiecaruia iar ambitia si dorinta de a castiga va duce la un joc spectaculos, asa cum nu s-a mai vazut pana in acest moment la Exatlon Romania.
Editia de marti 1/05/2018 a emisiunii Exatlon aduce un traseu plin de obstacole, unul care se anunta a fi extrem de dificil, un traseu care are una dintre cele mai ravnite mize, protectia, cea care le va asigura castigatorilor continuitatea in reality show-ul Exatlon.

Care echipa va reusi sa faca fata presiunii mizei pusa in joc si sa dea totul pentru a castiga protectia, sa lupte cu multa determinare si din toate puterile pentru castigarea protectiei, vom vedea in editia 75 Exatlon de la orele 19:45 la kanal d.
Nu rata o noua lupta in Arena Exatlon, o noua lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru protectie, afla care va fi echipa care se va salva de la urmatoare eliminare dar si care vor fi cei trei nominalizati care vor intra la votul publicului, totul de la orele 19:45 la Exatlon, marti 1 mai 2018 in editia 75 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar