Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 21 Mai 2018 Online


Competitia Exatlon trece la un alt nivel in editia 90 din cel mai dur reality show de la tv, emisiunea Exatlon, editie difuzata luni 21 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Motivul? De astazi nu vom mai vorbi de Faimosi sau de Razboinici pentru ca jocul nu mai este pe echipe ci se joaca individual.

Editia de ieri seara a emisiunii Exatlon a fost una nu doar dura ci si spectaculoasa. Faimosii, ramasi in doi, au fost doborati de atacul Razboinicilor, asa ca in Arena Exatlon, la eliminare au intrat Faimosii. Vladimir Draghia sau Catalin Cazacu, iar votul fanilor si-a spus cuvantul, cel din urma fiind concurentul care a parasit competitia Exatlon in cel de-al doilea joc Arena Exatlon din saptamana finala.
Odata cu eliminarea lui Catalin Cazacu, competitia Exatlon a atins la o noua etapa. Asa ca in editia 90 din 21.05.2018 a emisiunii Exatlon aduce un joc individual, cinci atleti Exatlon intrand in ultimul joc de bonus si in ultimul joc de protectie. Inaintea semifinalei de maine, in aceasta seara la Exatlon cei cinci atleti vor intra in ultimul circuit care are ca miza protectia. Au ramas cinci iar pentru semifinala sunt doar patru locuri. Deci in aceasta seara la Exatlon, in editia 90 se va trece la jocul individual, se vor lupta ”fiecare cu fiecare”, iar jocul se anunta mai mult decat spectaculos.
Tensiunea este extrema iar increderea in fortele proprii, forma fizica, determinarea si motivatia atletilor Exatlon isi va spune cuvantul. Lupta se da intre cei mai buni atleti Exatlon, cinci la numar dupa editia de ieri seara, asa ca spectacolul oferit ultimul jocul Arena Exatlon dinaintea semifinalei va fi unul grandios, un joc plin de adrenalina cu rasturnari de situatii imprevizibile, cu nervi intinsi la maxim dar si cu multa determinare, fiecare dintre cei cinci dorindu-si sa fie campionul Exatlon.
Ce traseu vor intampina concurentii in ultima batalie pentru protectie dinaintea semifinalei, cum va decurge acum jocul avand in vedere faptul ca Roxana a ramas singura fata din competitie, ce surprize ii asteapta atat pe Faimosi cat si pe Razboinci si in final cine vor fi cei patru semifinalisti, ramane sa aflam de la orele 19:45 la Exatlon editia 90 din 21/05/2018.

Nu rata o seara plina de adrenalina, un joc spectaculos, al treilea joc Arena Exatlon din saptamana finala, vezi cum va decurge jocul acum ca se joaca individual, cine va scapa de eliminare si cine va intra la votul publicului, care este a treia eliminare din saptaman finala dar mai ales care sunt cei patru atleti care vor merge mai departe in semifinala, totul de la orele 19:45 la Exatlon editia 90, luni 21 mai 2018, la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar