Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 28 Aprilie 2018 Online


La Exatlon Romania incepe adevarata competiei cu cei mai buni 9 atleti Exatljon, prin urmare seara de sambata 28 aprilie 2018 se anunta incendiara la kanal d, cu un joc pentru comunicare spectaculos, un joc care va dezlantui ”iadul” intre cele doua echipe.
Cosmin Cernat va invita sambata de la orele 19:45 la kanal d sa urmariti o editie spectaculoasa a emisiunii Exatlon, editia 72, acolo unde Faimosii si Razboinicii se vor arunca din nou in lupta, o lupta care ii va aduce cu un pas mai aproape de cei dragi, pentru ca miza pusa in joc sunt mesaje sau poate chiar comunicarea directa cu familia.

Dupa ultima Arena Exatlon, Faimosii au ramas in cinci, Gianina fiind concurenta eliminata in urma voturilor publicului. De acum lucrurile se complica la Exatlon Romania, si asta pentru ca competitia incepe sa se dea ”de la egal la egal” cum va declara Catalin Cazacu. Mai mult acesta declara ca acum ”balanta s-a echilibrat” si ca Faimosii sunt gata sa dea tot ce au mai bun pentru a castiga. Lucru care se pare ca e si adevarat, Roxana declarand ca Faimosii ”s-au simiti de parca acum ar fi incepur concursul” si ca faptul ca au ramas in cinci a fost ca un ”refresh” pentru acestia.
Sambata seara de la orele 19:45 in editia 72 Exatlon Romania pe kanal d, membrii celor doua echipe vor fi poftite la un nou joc pe un traseu plin de provocari. Nu doar ca este un traseu complet nou pentru cele doua echipe dar este si un circuit cu un traseu care ii va solicita la maxim pe concurenti, si asta pentru ca dificultatea traseului este extrema. Giani Kirita va declara la un moment dat ca ”concursul a ajuns la un nivel maxim” si asta nu doar pentru ca traseele sunt din ce in ce mai grele dar si pentru faptul ca ei devin de la o zi la alta tot mai experimentati.
Editia din aceasta seara ii aduce din nou pe membrii celor doua echipe intr-o competitie plina de adrenalina, in care miza va fi din nou comunicarea. Se va juca pentru comunicare in aceasta seara, un premiu dorit de ambele echipe, premiu ce ii va face pe fiecare membru din cele doua echipe sa isi doreasca victoria. Dorinta de a castiga este mare, asa ca editia 72 Exatlon din 28.04.2018 va fi una plina de tensiune, traseul propus pentru aceasta noua intrecere se anunta unul extrem de solicitant, daca nu unul dintre cele mai solicitante de pana in acest moment.

Cat de bine vor lupta Faimosii acum ca au ramas in cinci, cat de hotarati sunt Razboincii sa castige batalia pentru comunicare, cat de mult va ingreuna jocul noutatea traseului si daca vor aparea accidentari, toate le vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon Romania sambata la kanal d.
Nu rata o noua lupta palpitanta, o lupta in care se va pune totul la bataie, o lupta data pentru o miza care ii aduce pe atletii Exatlon mai aproape de cei dragi, afla care va fi echipa care se va bucura de comunicarea cu familia, totul de la orele 19:45 la Exatlon, sambata 28 aprilie 2018 in editia 72 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar