Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 2 Mai 2018 Online


Editie incendiara a emisiunii Exatlon Romania, miercuri 2 mai 2018, incepand cu orele 19:45 la kanal d, si asta pentru ca editia 76 Exatlon aduce un nou joc plin de spectacolul oferite de cei mai buni atleti Exatlon.
Cosmin Cernat va invita din nou alaturi de cel mai solicitant reality show de la tv, emisiunea Exatlon, acolo unde va asteapta una dintre cele mai explozive editiia competitiei, si asta nu doar pentru ca in aceasta seara vom afla numele celui care va parasi competitia ci si pentru ca se anunta un nou joc plin de suspans pentru o miza surpriza.

Editia de ieri seara a fost din nou editia care a adus jocul pentru protectie si se pare ca am avut parte de cea mai apriga lupta dusa pana in acest moment. Scorul a fost strans, iar determinarea si-a spus cuvantul, atletii Exatlon oferind cel mai frumos spectacol de pana acum. Dupa o lupta crunta in care Faimosii au avut avantajul, sortii s-au intors in favoarea Razboinicilor care au reusit sa castige protectia in aceasta saptamana, fiind a treia victorie petru protectie consecutiva a acestora.
Faimosii au ajuns astfel din nou la jocul individual pentru imunitate, Vladimir Draghia fiind castigatorul imunitatii. Player of the week, jucatorul care a adus cele mai multe puncte echipei in aceasta saptamana a fost tot Larisa, asa ca cei doi au fost concurentii care au fost scapat de nominalizare. Prin urmare Valentin Chis, Giani Kirita si Catalin Cazacu sunt cei trei Faimosi care risca in aceasta saptamana eliminarea.
Editia 76 Exatlon din 2.05.2018 ii va aduce pe Faimosi si pe Razboinici pe un nou traseu Exatlon acolo unde se vor intrece din nou pentru un nou premiu surprinzator. Razboinicii sunt hotarati sa castige insa nici Faimosii nu se lasa, fiind hotarati sa scape de ghinionul care se pare ca nu vrea sub nici o forma sa ii paraseasca. Lupta dintre cele doua tabere va fi tensionata, cu multe replici taioase intre membrii celor doua echipe, fiind bine cunoscut faptul ca Giani Kirita este maestru in arta de a submina moralul adversarului prin vorbe.
Ce premiu surpriza le-a pregatit Cosmin Cernat concurentilor, daca Razboincii vor reusi sa isi adjudece si aceasta victorie sau vom avea parte de o revenire a Faimosilor, ramane de vazut miercuri de la orele 19:45 la Exatlon Romania editia 76 pe kanal d.
Seara de miercuri va aduce si numele urmatorului eliminat de la Exatlon, un membru al echipei Faimosilor de aceasta data. Giani Kirita, Valentin Chis sau Catalin Cazacu? Raspunsul in vom afla la finele editiei 76 Exatlon, atunci cand concurentii vor sta fata in fata cu Cosmin Cernat, cel care va da verdictul final. Al cui nume va fi rostit de Cosmin Cernat, numele concurentului care va fi eliminat, ramane de vazut de la orele 19:45 la Exatlon editia 76 din 2/05/2018 la kanal d.

Traieste la maxim aventura Exatlon Romania, un joc ce va aduce multa adrenalina si multe rasturnari de situari neprevazute, o seara in care vom afla numele urmatorului membru din echipa Faimosilor care va pleca spre Romania, fiind eliminat, dar vezi si care echipa va castiga si se va bucura de premiul pus in joc, totul de la orele 19:45 la Exatlon editia 76, miercuri 2 mai 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar