Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 30 Aprilie 2018 Online


Jocul pentru casa face din nou spectacol la Exatlon Romania in editia 74 a reality show-ului, editie difuzata luni 30 aprilie 2018 de la orele 19:45 la kanal d.
Se pare ca ghinionul este al doilea nume al Faimosilor in aceasta saptamana, iar Razboincii au gasit formula care sa le aduce victoria, asa ca jocul din aceasta seara se anunta mai mult decat spectaculos, anuntand o competitie impresionanta cu multe rasturnari de situatie si cu mult spectacol venit din partea ambelor echipe.

Editia de ieri seara a emisiunii Exatlon a adus din nou o competitie internationala, echipa unita Exatlon Romania infruntand echipa Exatlon Grecia. Daca la inceput romanii au fost condusi cu un scor de 6 la 1 de echipa adversa, acestia au avut parte de o revenire spectaculoasa reusind sa egaleze grecii pana la scorul de 7 la 7, insa sortii au fost de partea echipei grecilor, acestia reusind sa castige confruntarea cu un scor de10 la 7.
Al doilea joc al serii i-a adus pe Razboinici si Faimosi in fata unui joc de cultura generala, quiz-ul serii find castigat tot de Razboinici spre disperarea Faimosilor care au fost eliminati rand pe rand, batalia pentru clatite, premiul jocului, fiind data intre membrii echipei Razboinicilor, concursul fiind castigat in cele din urma de Stefan.
Luni 30.04.2018 de la orele 19:45 in editia 74 Exatlon Romania pe kanal d, membrii celor doua echipe vor fi poftite la un nou joc, pe un traseu solicitant, unul dintre cele mai grele din concurs, un circuit cu un traseu care le va pune multe piedici concurentilor, insa a carui miza si-o doresc ambele echipe. Va fi nevoie de multa determinare, atentie, rapiditate, de multa forta fizica, dar cum miza este una destul de consistenta, lupta va fi ”pe viata si pe moarte”, ambele echipe dorindu-si victoria, victorie ce le va asigura cateva zile in casa.
Dorinta de a castiga este mare, asa ca editia 74 Exatlon din 30/04/2018 va fi una plina de tensiuni, mai mult Faimosii sunt hotarati sa "sparga" ghinionul. Daca vor reusi Faimosii sa scape de ghinionul care se pare ca ii urmareste pas cu pas sau daca Razboincii vor continua seria victoriilor, ramane de vazut in aceasta seara la Exatlon Romania pe kanal d.

Cat de bine se vor tine Razboinicii tinand cont ca acum se lupta de la egal la egal, daca Faimosii vor reveni la ”zilele lor bune”, cat de tensionata va fi atmosfera intre cele doua tabere tinand cont de miza pusa in joc, vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon Romania luni la kanal d.
Nu rata o nou joc palpitant, o lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru casa, afla care va fi echipa care se va bucura de premiul anuntat de Cosmin Cernat, totul de la orele 19:45 la Exatlon, luni 30 aprilie 2018 in editia 74 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar