Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 31 Martie 2018 Online


Jocul pentru casa dezlantuie din nou furtuna intre cele doua tabere la Exatlon Romania in editia 52, editie difuzata sambata 31 martie 2018 de la orele 19:45 la kanal d.
Eliminarea Dianei Bulimar a fost o reala surpriza, mai ales pentru Faimosi, care se asteptau ca Oltin sa fie cel eliminat. Neasteptata eliminare va duce la schimbarea situatiei in echipa Faimosilor, schimbarea venind, mai ales din partea lui Giani Kirita, care isi va ”scoate” coechipierul la joc. De ce Giani este dezamagit de colegul sau si de ce va declara ca ”Oltin nu poate sa demonstreze nimic”, vom afla de la orele 19:5 la Exatlon editia 52 pe kanal d.
Seara de sambata aduce un nou joc pentru casa la Exatlon dar si un premiu surpriza, intr-o noua intrecere, care se anunta grea, o intrecere in care trairile si emotiile vor fi maxime, mai ales pentru Razboinici care au recordul la dormit la cotet si care sunt hotarati sa isi pastreze casa. Ramasi in cinci, Razboinii sunt hotarati sa aduca acest lucru in avantajul lor si sa puna capat situatiei de a pierde nu doar casa ci si celelalte mize puse in joc.
Cosmin Cernat va da startul jocului pentru casa sa dar si pentru un premiu surpriza, asa ca batalia se anunta a fi palpitanta si plina de rasturnari de situatii neprevazute si asta nu doar pentru importanta premiului pus in joc ci si pentru faptul ca lupta se va da pe...ploaie. Batalia dintre Faimosi si Razboinici, se anunta crancena, cu multa adrenalina, batalie care va da nastere la multe momente tensionate.
Daca alegerile pe care Razboinicii le vor face vor starni din nou discutii si reprosuri din partea Faimosilor si cum vor decurge rundele bataliei pentru casa, ramane de vazut de la orele 19:45 la Exatlon Romania pe kanal d. Mai mult se pare ca in editia 52 Exatlon din 31.03.2018 vom avea din nou parte de multa tensiune, alteratii verbale si provocari care tind sa destabilizeze moralul echipelor, in special moralul Razboinicilor, actualii ocupanti ai casei.

Ce trasee a pregatit Cosmin Cernat pentru castigarea mizelor din aceasta seara, cine va fi echipa castigatoare si deci echipa care va locui in casa pentru urmatoarele zile, dar si ce alte surprize li s-au mai pregatit celor doua tabere, vom vedea la Exatlon Romania editia 52, de la orele 19:45 la kanal d.
Nu rata o noua lupta crancena, o noua lupta ”pe viata si pe moarte” cu o explozie de adrenalina, o lupta data pentru casa si afla care va fi echipa care isi va adjudeca mult ravnita miza, totul de la orele 19:45 la Exatlon, sambata 31 martie 2018 in editia 52 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar