Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 3 Aprilie 2018 Online


Jocul Arena Exatlon, miza dubla care are in vedere casa si protectia, tensiuni si adrenalina pe un traseu dintre cele mai solicitante si trei nominalizari sunt ingredientele editiei 55 de la Exatlon Romania, marti 3 aprilie 2018, de la orele 19:45 la kanal d.

Faimosii au fost cei ce au pierdut la Arena Exatlon de saptamana trecuta asta dupa ce cinci saptamani la rand jocul Arena Exatlon au reusit sa castige in fata Razboinicilor. Diana Bulimar a fost eliminata in urma voturilor facute de catre public, insa Faimosii au castigat un om nou, o inlocuitoare pentru Anca Surdu, fiind vorba de Gianina.
Marti seara, Cosmin Cernat anunta la Exatlon Romania o noua batalie in Arena Exatlon, batalie care vine din nou cu o miza dubla, o miza care va aduce castigatorilor protectia dar si casa pentru urmatoarele nopti.
Editia de ieri seara i-a adus din nou pe Faimosi si Razboinici in fata unei lupte crancene, o noua lupta dusa pentru o miza spectaculoasa, o lupta cu multe rasturnari de situatie, unele imprevizibile, o lupta in care victoria a fost de partea Razboinicilor, acestia bucurandu-se de o calatorie cu avionul si de o masa copioasa la restaurant. Al doilea joc al serii a adus cele doua echipe, in fata unui quiz, cu intrebari dintre cele mai diferite, intrecere care de aceasta data a fost castigata de Faimosi.
Faptul ca dupa cinci saptamani consecutive de intrare la nominalizari, Razboinicii au reusit, saptamana trecuta, sa scape de ghinion si au castigat imunitatea dar si numarul victoriilor obtinute de cand au ramas in cinci le-a ridicat moralul acestora, asa ca si in aceasta seara cei cinci Razboinici vor incerca sa tina cu "dintii" de casa dar si sa obtina victoria pentru a nu intra la nominalizari.
Victoria este necesara, iar acestia sunt hotarati ca si de aceasta data sa isi fructifice hotararea cu care vor intra in jocul Arena Exatlon.
Editia de marti 3.04.2018 a emisiunii Exatlon aduce un traseu plin de obstacole, unul care se anunta a fi extrem de dificil, un traseu care are una dintre cele mai ravnite mize, o miza dubla, care de aceasta data pe langa protectie le va oferi castigatorilor casa pentru urmatoarele nopti. Daca vor reusi Razboincii sa se adune si sa dea totul pentru a castiga protectia si casa sau daca Faimosii vor reusi sa isi revina si sa lupte din toate puterile pentru castigarea protectiei, vom vedea in editia 55 Exatlon de la orele 19:45 la kanal d.
A doua parte a editiei 55 Exatlon, va aduce la o noua proba echipa ce va pierde, proba a carei castigator va trebui sa faca si una dintre cele trei nominalizari.

Nu rata o noua lupta in Arena Exatlon, o noua lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru protectie, afla care va fi echipa care se va salva de la urmatoare eliminare dar si care vor fi cei trei nominalizati care vor intra la votul publicului, totul de la orele 19:45 la Exatlon, marti 3 aprilie 2018 in editia 55 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar