Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 4 Aprilie 2018 Online


Va invitam sa urmariti o noua editie a emisiunii Exatlon, editia 56, difuzata miercuri 4 aprilie 2018 de la orele 19:45 la kanal d, cu un nou traseu dificil pe care Razboinicii si Faimosii il vor avea de infruntat dar si cu o noua eliminare dureroasa.

Razboinicii sunt din nou in fata eliminarii din Arena, cei cinci pierzand jocul pentru protectia. Fiind doar cinci nu a mai fost nevoie de nominalizari si asta pentru ca jucatorul care a adus cele mai multe puncte in saptamana ce tocmai a trecut dar si jucatorul care a castigat competitia dusa pentru imunitatea individuala au obtinut protectia, ceilalti trei intrand direct la votul publicului care poate duce eliminare. Editia de ieri seara a emisiunii Exatlon a fost una impresionanta, Razboinicii si Faimosii oferind un adevarat spectacol pe noul traseul propus de Cosmin Cernat, o batalie care s-a dat pentru o miza spectaculoasa casa dar si mult ravnita protectie.
Batalia a fost mai apriga ca niciodata iar scorul a fost unul strans, si, spre bucuria Faimosilor, acestia au reusit sa isi revendice aceasta victorie, asta dupa saptamana trecuta ei au intrat la eliminare. De aceasta data Razboinicii s-au dovedit a fi mai slabi decat Faimosii. Iar in cele din urma, Faimosii, au reusit sa castige imunitatea dar si casa iar in Arena Exatlon, la nominalizari, vor fi doar spectatori.
Nominalizarile au fost dureroase, iar cei care au fost nominalizati sunt Alina, Roxana si Stefan. Editia 55 Exatlon din 4.04.2018 ii va aduce pe Faimosi si pe Razboinici pe un nou traseu Exatlon acolo unde se vor intrece pentru un nou premiu surpriza.
Ce alte premii surpriza le-a pregatit Cosmin Cernat concurentilor, si daca Razboincii vor reusi sa isi adjudece aceasta victorie sau daca vor pleca din nou infranti, ramane de vazut miercuri seara de la orele 19:45 la Exatlon Romania editia 56 pe kanal d. Seara de miercuri va aduce si numele urmatorului eliminat de la Exatlon, un Razboinic de aceasta data. Alina, Stefan sau Roxana? Raspunsul in vom afla la finele editiei 56 Exatlon, atunci cand concurentii vor sta fata in fata cu Cosmin Cernat, cel care va da verdictul final. Al cui nume va fi rostit de Cosmin Cernat, numele concurentului care va fi eliminat, ramane de vazut de la orele 19:45 la Exatlon editia 56 din 4/04/2018 la kanal d.

Petrece o seara plina de aventura, cu multa adrenalina si cu rasturnari de situari neprevazute, o seara in care vom afla numele urmatorului membru din echipa Razboinicilor care va pleca spre Romania, fiind eliminat, dar si care echipa care se va bucura de surpriza anuntata de Cosmin Cernat, totul de la orele 19:45 la Exatlon editia 56, miercuri 4 aprilie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar