Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 6 Mai 2018 Online


Se merge la cumparaturi in editia 78 Exatlon, editie difuzata duminica 6 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Cosmin Cernat va asteapta cu o noua competitie spectaculoasa, cu o miza de exceptie, pe u n traseu impresionant, un traseu pe care cei 8 atleti Exatlon sunt gata sa ne ofere un spectacol de zile mari.

Editia de ieri seara a adus din nou jocul pentru comunicare, un joc pe care fiecare dintre concurenti isi doreste sa il castige si asta pentru a se afla, chiar daca doar sufleteste, alaturi de cei dragi. A fost seara Faimosilor, chiar daca la inceputul jocului Razboinicii au condus detasat, Faimosii au avut o revenire spectaculoasa, ambele echipe luptand cu toate puterile pana la ultimul punct. Vladimir Draghia se pare ca este noul ”motor” al Faimosilor, acesta reusind sa isi conduca echipa la victorie, victorie ce le-a asigurat mesaje video de la familie.
Tot ieri seara a avut loc si o editie speciala Arena Exatlon, Cosmin Cernat aducand noile reguli ale jocului. De acum, prezenta fiecaruia dintre cei 8 sportivi de la Exatlon Romania sta doar in mainile telespectatorilor, a caror voturi vor hotara cine merge mai departe sau cine se va imbarca spre Romania.

Duminica 6.05.2018 de la orele 19:45 in editia 78 Exatlon Romania pe kanal d, membrii celor doua echipe vor fi poftite la un nou joc, pe un traseu spectaculos, unul dintre cele mai grele din concurs, un circuit cu un traseu care le va pune multe piedici concurentilor, insa a carui miza si-o doresc ambele echipe. Va fi nevoie de multa determinare, atentie, rapiditate, de multa forta fizica, dar cum miza este una destul de consistenta, lupta va fi ”pe viata si pe moarte”, ambele echipe dorindu-si victoria, victorie ce le va asigura iesirea din campul Exatlon. Se merge in Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, acolo unde castigatorii vor putea sa mearga la cumparaturi.
Dorinta de a castiga este mare, asa ca editia 78 Exatlon din 6/05/2018 va fi una plina de tensiuni, mai mult Faimosii sunt hotarati sa castige si acest premiu. Daca au reusi Faimosii, cu victoria de ieri seara, sa scape de ghinionul care se pare ca saptamana trecuta i-a urmarit pas cu pas sau daca Razboincii vor continua seria victoriilor, ramane de vazut in aceasta seara la Exatlon Romania pe kanal d.
Cat de bine se vor tine Razboinicii tinand cont ca acum se lupta de la egal la egal, daca Faimosii vor reveni la ”zilele lor bune”, cat de tensionata va fi atmosfera intre cele doua tabere tinand cont de miza pusa in joc, vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon Romania duminica la kanal d.

Nu rata o nou joc palpitant, o lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru o miza de exceptie, afla care va fi echipa care se va bucura de premiul anuntat de Cosmin Cernat, totul de la orele 19:45 la Exatlon, duminica 6 mai 2018 in editia 78 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar