Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 7 Mai 2018 Online


Casa este din nou pusa la...bataie in editia 79 Exatlon iar cei 8 atleti sunt din nou gata sa faca spectacol la Exatlon Romania, luni 7 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d.
Se pare ca ghinionul nu vrea sub nici o forma pe cei 4 Faimosi nici in aceasta saptamana, iar Razboincii au gasit formula care sa le aduce victoria, asa ca jocul din aceasta seara se anunta mai mult decat spectaculos, anuntand o competitie impresionanta cu multe rasturnari de situatie si cu mult spectacol venit din partea ambelor echipe.

Editia de ieri seara a emisiunii Exatlon a adus o competitie spectaculoasa pentru o miza de exceptie, o sesiune de cumparaturi in Santo Domingo, capitala Republicii Dominicana. Daca la inceput Razboinicii au fost condusi, acestia au avut parte de o revenire spectaculoasa reusind sa castige confruntarea si deci mult doritul premiu.
Al doilea joc al serii i-a adus pe Razboinici si Faimosi in fata nou joc plin de amuzament, ”Ghiceste daca poti”, jocul fiind castigat tot de Razboinici spre disperarea Faimosilor.
Luni 7.05.2018 de la orele 19:45 in editia 79 Exatlon Romania pe kanal d, membrii celor doua echipe vor fi poftite la un nou joc, pe un traseu solicitant, unul dintre cele mai grele din concurs, un circuit cu un traseu care le va pune multe piedici concurentilor, insa a carui miza si-o doresc ambele echipe. Va fi nevoie de multa determinare, atentie, rapiditate, de multa forta fizica, dar cum miza este una destul de consistenta, lupta va fi ”pe viata si pe moarte”, ambele echipe dorindu-si victoria, victorie ce le va asigura cateva zile in casa.
Dorinta de a castiga casa este mare, asa ca editia 79 Exatlon din 7/05/2018 va fi una plina de tensiuni, mai mult Faimosii sunt hotarati sa castige si sa isi pastreze casa. Daca vor reusi Faimosii sa scape de ghinionul care se pare ca ii urmareste pas cu pas sau daca Razboincii vor continua seria victoriilor, ramane de vazut in aceasta seara la Exatlon Romania pe kanal d.

Cat de bine se vor tine Razboinicii tinand cont ca acum se lupta de la egal la egal, daca Faimosii vor reveni la ”zilele lor bune”, cat de tensionata va fi atmosfera intre cele doua tabere tinand cont de miza pusa in joc, vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon Romania luni la kanal d.
Nu rata o nou joc palpitant, o lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru casa, afla care va fi echipa care va castiga jocul pentru casa, totul de la orele 19:45 la Exatlon, luni 7 mai 2018 in editia 79 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar