Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 9 Mai 2018 Online


Tensiunea atinge cote maxime in Arena Exatlon, miercuri 9 mai 2018 de la orele 19:45 la kanal d. Motivul? Editia 81 a emisiunii Exatlon aduce cu sine eliminarea unuia dintre cei 8 atleti de la Exatlon Romania.
Cosmin Cernat va invita sa urmariti o editie incendiara a emisiunii Exatlon, o editie care aduce nu doar jocul pentru casa dar in acelasi timp si o editie care va aduce urmatoarea eliminare.

S-a luptat de la egal la egal dupa ultima eliminare asa ca si regulile jocului s-au schimbat. De aceasta data ambele echipe, atat Faimosii cat si Razboinii risca eliminare, si nu doar unii dintre concurenti ci toti opt. Timp de cinci zile, fanii celor doua echipe, telespectatorii, au avut timp sa isi voteze favoritii, iar seara de miercuri va aduce rezultatul voturilor. Rezultat de care atarna soarta fiecaruia dintre cei opt atleti Exatlon.
Editia de miercuri 9.05.2018, editia 81 Exatlon, se anunta de departe a fi cea mai tensionata editie de pana in acest moment. Presiunea care apasa pe umerii concurentilor este mare, mai ales ca fiecare in parte risca eliminarea. Mai mult, seara de miercuri aduce si un nou joc pentru casa. Spiritele se vor aprinde, adrenalina va fi la maxim, iar determinarea concurentilor de a castiga se va vedea si in modul in care cei opt vor evolua pe traseu.
Batalia va fi crancena mai ales ca de la o zi la alta, atat Faimosii cat si Razboinicii devin din ce in ce mai buni, isi imbunatatesc tehnicile de parcurgere al traseelor, iar dorinta de a castiga creste exponential odata cu apropierea de finalul competitiei. Atmosfera in aceasta seara la Arena Exatlon va fi una exploziva, momentul este unul de importanta maxima pentru fiecare dintre concurenti, si asta pentru ca soarta fiecaruia, continuitatea fiecaruia, depinde de voturile publicului.
Seara de miercuri va aduce numele urmatorului eliminat de la Exatlon. Sa fie un membru al echipei Faimosilor sau un Razboinic? Raspunsul in vom afla la finele editiei 81 Exatlon, atunci cand concurentii vor sta fata in fata cu Cosmin Cernat, cel care va da verdictul final. Al cui nume va fi rostit de Cosmin Cernat, numele concurentului care va fi eliminat, ramane de vazut de la orele 19:45 la Exatlon editia 81 din 9/05/2018 la kanal d.

Traieste la maxim aventura Exatlon Romania, un joc ce va aduce multa adrenalina si multe rasturnari de situatie neprevazute, o seara in care vom afla numele urmatorului atlet Exatlon care va pleca spre Romania, fiind eliminat, dar vezi si care echipa va castiga si se va bucura de casa, totul de la orele 19:45 la Exatlon editia 81, miercuri 9 mai 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar