Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 10 Mai 2018 Online


Se aleg ”oile finaliste” in editia 30 Ferma Vedetelor, asa ca Monica Barladeanu te invita pe protv, acolo unde joi 10 mai 2018 de la orele 21:30 va asteapta o editie incendiara, cu multa tensiune, o editie plina de altercatii verbale si de conflicte duse la extrem, o editie care va hotara finalistii sezonului 3 Ferma Vedetelor.

Editia de ieri seara a emisiunii Ferma Vedetelor a fost una spectaculoasa, fermierii, atat cei ajunsi in saptamana finala cat si fostii fermieri avand de organizat festivalui ”Oaia neagra, oaia alba”. Veselia si voia buna au fost la ele acasa, curtea fermei fiind invadata de invitati care de care mai importanti dar si de satenii din Porumbacu de Sus. Toti fermierii au pregatit numere speciale pentru invitati, aducand hohote de ras si multa veselie. S-a cantat, s-a dansat, s-au facut glume multe iar piesa de rezistenta a festivalului a fost invitata speciala, Andra, care a incantat intreaga suflare cu vocea sa de aur.
Insa distractia s-a incheiat iar miercuri 10.05.2018 in editia 30 a emisiunii Ferma Vedetelor fermierii vor fi invitati in ringul duelurilor acolo unde vor fi nevoiti sa isi expreme voturile. ”Dimineata la bal, dupa-amiaza cu spital” cam asa descrie Monica Barladeanu modul in care stau lucrurile in ferma la acest moment. Se pare ca nu mai e timp pentru distractie iar strategiile incep sa prinda culoare in ringul duelurilor, acolo unde fiecare dintre fostii fermieri vor trebui sa isi declare voturile. Voturi care vor elimina pe unul din cei sapte fermieri ajunsi in saptamana finala, chiar inaintea Marii Finale dar de cealalta parte si votul de popularitate care il va trimite pe unul din fermieri direct in finala.
Se pare ca vom avea parte de o seara a rasturnarilor de situatii neasteptate, voturi surprinzatoare si multe tradari. Spiritele se vor incinge si fiecare vot acordat va ridica presiunea din ringul duelurilor. Vom avea parte de multe certuri, de multi nervi intinsi la maxim si se vor spune multe din lucrurile nespuse pana in acest moment.

Joi seara vom avea parte de o editie exploziva a emisiunii Ferma Vedetelor, o editie plina de strategii si conflicte, o editie in care se vor spune lucruri nespuse pana acum, o editie in care voturile date de fostii fermieri vor surprinde, o editie care va hotara cine merge direct in finala dar si cine este fermierul care va fi eliminat chiar inaintea marii batalii finale.
Nu rata o editie spectaculoasa a reality show-ului Ferma Vedetelor, editia 30 care se anunta a fi una plina de decizii neasteptate, afla cine merge direct in finala dar si cine va fi eliminat fara drept de replica, joi 10 mai 2018 de la orele 21:30 pe protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar