Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 11 Aprilie 2018 Online


Matriarhatul revine la conducerea fermei in editia 21 a emisiunii Ferma Vedetelor, miercuri 11 aprilie 2018, editie difuzata de la orele 20:30 la protv.
Strategii si aliante care de care mai indraznete, conflicte, tensiuni si altercatii verbale, munca foarte multa dar si o refacere de echipe neasteptata va asteapta in editia 21 Ferma Vedetelor de miercuri seara la protv.

Editia trecuta a emisiunii Ferma Vedetelor s-a incheiat cu un duel pe probe de forta, un duel extrem de mediatizat si controversat intre Patrizia si mai nou venita la ferma, Tania Popa. Dupa doar doua probe, Tania a reusit sa isi adjudece victoria duelului, Patrizia fiind nevoita sa paraseasca aventura Ferma Vedetelor.
Doar ca scrisoarea lasata de vedeta poate schimba multe din mersul lucrurilor la ferma. Si acest lucru pentru ca Patrizia a lasat in scrisoarea de adio, numele viitorului fermier al saptamanii, fermier a carui decizie cu privire la alegerea celor doi servitori dar si a primului duelist, cantareste mult in ceea ce priveste urmatoarea eliminare de la Ferma Vedetelor. Mai mult vedeta si-a spus si o serie de dorinte care au lasat de inteles ca si-ar dori ca fetele din ferma sa revina pe aceeasi lungime de unda, asta in urma ultimelor evenimente petrecute intre Rona si Majda.

Cum dorintele sale au fost legate de unirea fetelor, nu mai este un secret ca una dintre fete va fi lasata la conducerea fermei in aceasta saptamana. Asa ca in editia 21 a emisiunii Ferma Vedetelor din 11.04.2018, Monica Barladeanu va citi scrisoarea care o numi pe Rona Hartner ca fermier al saptamanii.
Numirea Ronei la conducerea fermei va cadea ca un...topor, peste fermieri, mai ales ca vedeta este hotarata sa ii faca sa plateasca pe toti cei care au desconsiderat-o. Ce are de gand sa faca Rona si cum ii va face sa plateasca pentru tot ceea ce i-au facut pe fermieri, ramane de vazut miercuri seara in editia 21 Ferma Vedetelor, la protv.
Monica Barladeanu va mai face un anunt neasteptat, toti cei care nu mai au pereche vor trebui sa isi gaseasca un nou partener din cei disponibili. Tensiunile isi vor face simtita prezenta mai ales ca va exista si o disputa pentru...Cristi Mitrea. Cine sunt fetele care se vor ”bate” pentru a face echipa cu Cristi Mitrea si ce forma vor lua echipele vom vedea si noi miercuri seara la protv.
Conditiile de la ferma sunt vitrege iar lucrurile care trebuiesc facute pentru a pune ferma ”pe picioare” sunt dintre cele mai solicitante. De la o zi la alta Nea Rata ii solicita pe fermieri tot mai mult, iar munca de la ferma devine din ce in ce mai grea si mai multa. Munca fizica, lipsa mancarii, conditiile nu atat de prielnice in care vedetele sunt nevoite sa convietuiasca, incep sa isi spuna cuvintele, iar conflictele sunt la ordinea zilei.
Asa ca miercuri 11/04/2018 in editia 21 Ferma Vedetelor, vom avea parte de o noua editie tensionata in care, multe dintre spirite se vor aprinde.
Odata cu numirea noului fermier sef, nume care va fi o reala surpriza pentru fermieri, urmeaza si alegerea servitorilor, servitori din randul carora se va face si nominalizarea primului duelist din aceasta saptamana.

Ce reactie va da in randul fermierilor alegerea Ronei ca noul fermier al saptamanii, ce sarcini va avea de indeplinit, cine vor fi alesi ca servitori pentru cea de-a saptea saptamana de la ferma si ce alte rasturnari de situatie vor avea loc la ferma, ramane de vazut miercuri seara de la 20:30 la protv.
Petrece seara in compania editiei 21 a sezonului 3 Ferma Vedetelor, miercuri 11 aprilie 2018, editie difuzata de la orele 20:30, si vezi care vor fi noile sarcini pe care vedete le au de indeplinit, ce provocari ii asteapta pe fermieri cu nou numitul fermier al saptamanii dar si cu ce alte surprize ii asteapta pe fermieri Monica Barladeanu si Nea Rata, totul la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar