Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 12 Aprilie 2018 Online


Rona este pregatita sa isi duca planul de razbunare pana la capat in editia 22 a emisiunii Ferma Vedetelor, editie difuzata joi 12 aprilie 2018 de la orele 21:30 la protv.
Aleasa fermier al saptamanii, Rona Hartner si-a pus in aplicare planul de a se razbuna pe toti cei cu care a avut cate ceva de impartit, insa cel care a ”lovit-o sub centura” dupa cum a declarat si vedeta este Cristi Mitrea.

Accidentarile s-au tinut lant la Ferma Vedetelor in editia trecuta, iar Cristi Mitrea si Majda, cei care acum formeaza o echipa, au avut ghinionul de a se accidenta. Lucru, insa, care nu a impiedicat-o pe Rona sa il numeasca servitor alaturi de Tania Popa. Discutiile au fost multe, cu privire la cei pe care Rona ar putea sa ii numeasca servitori ai acestei saptamani, insa, spre mirarea tuturor, mana accidentata al lui Mitrea si piciorul in ghips al Majdei, nu au impresionat-o pe Rona, vedeta fiind hotarata sa ii plateasca lui Mitrea pentru toate ”relele” pe care i le-a facut.
Alegerea Ronei a atras un val de critici din partea echipei formata din Mitrea si Majda, iar atmosfera va deveni extrem de tensionata la ferma. Fermierul saptamanii, Rona, nu este impresionata de accidentarea lui Cristi Mitrea, ba mai mult aceasta il va alege pe acesta ca prim duelist. Lucru care va duce la un nou val de critici si altercatii verbale din partea celor doi.
Cum se stie ca Mitre in ”poarta sambetele” lui Dinu, mai ales dupa ce la masa cand Monica Barladeanu le-a cerut fermierilor sa isi spuna parerea despre persoanele care vor fi alese servitori, cei doi au purtat o discutie aprinsa despre care munceste mai mult si care doarme mai mult. Se pare ca Dinu Maxer nu este ”inghitit” de Cristi Mitrea, ba mai mult, acesta pare ca nu se poate intregra sub nici o forma in gasca baietilor, asa ca nu mare va fi mirarea daca Cristi il va lua la duel pe Dinu.
Momentele alegerii urmatorilor duelisti vor fi pline de tensiuni, si asta pentru ca Rona este hotarata sa isi duca razbunarea pana la capat, iar Cristi Mitrea, datorita accidentarii dar si ”dintelui” pe care il are impotriva lui Dinu va tinde sa il aleaga la duel pe cel mai slab fermier, daca toate acestea se vor adeveri ramane de vazut de la orele 21:30 in editia 22 Ferma Vedetelor din 12.04.2018 la protv.

Prin urmare in aceasta seara ne asteapta un nou episod cu munca multa, o alegere de duelisti neasteptata, cu multe altercatii verbale si critici, dar si o lupta crancena in arena in care se va da cel de-al optulea duel al sezonului 3 Ferma Vedetelor, duel care va da si a saptea eliminare din acest sezon.
Daca Rona il va trimite pe Mitrea la duel si daca aceasta il va alege pe Dinu ca adversar, ce probe isi va alege duelistul ales, cum vor reusi cei doi sa faca fata presiunii duelului care vine la pachet cu o eliminare, ce se va intampla cu aliantele si strategiile facute, dar mai ales cine va fi a saptea vedeta care isi va lua la revedere de la ferma si de la colegi, ramane de vazut de la orele 21:30 la Ferma Vedetelor, joi 12 aprilie 2018, in editia 22 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar