Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 2 Mai 2018 Online


Te invitam sa urmaresti editia 27 a emisiunii Ferma Vedetelor, miercuri 2 mai 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Strategii si aliante care de care mai indraznete, conflicte, tensiuni si altercatii verbale, munca foarte multa dar si o surpriza neasteptata adusa de Nea Rata va asteapta in editia 27 Ferma Vedetelor de miercuri seara la protv.

Atmosfera devine din ce in ce mai apasatoare la Ferma Vedetelor si asta pentru ca numarul fermierilor a scazut drastic si nu doar. Se pare ca in ferma se disting din nou doua tabere, sau mai bine spus Dinu Maxer si restul fermierilor.
Editia trecuta a emisiunii Ferma Vedetelor s-a incheiat cu un duel pe probe de forta, un duel extrem de mediatizat si controversat intre Dragos si mai nou venitul la ferma, Dinu Maxer. Desi toti fermierii si-ar fi dorit ca Dragos sa se intoarca in ferma, soarta nu i-a suras si duelul a fost castigat de Dinu, spre disperarea tuturor.
Lucrurile se complica pentru Dinu in ferma si asta pentru ca nici unul dintre fermieri nu il vede cu ochi buni. Se pare ca felul sau de a fi, accidentarile de care se plange, faptul ca nu se integreaza sub nici o forma in colectiv, il fac pe Dinu nedorit, mai mult toti il vor eliminat din ferma. Ce strategii vor gandi fermierii pentru a reusi sa il elimine pe acesta din ferma si cat de greu ii va fi lui Dinu in aceasta saptamana, ramane de vazut de la orele 20:30 la Ferma Vedetelor editia 27 din 2.05.2018 la protv.
Scrisoarea lasata de Dragos poate schimba multe din mersul lucrurilor la ferma si asta se va vedea imediat ce Monica Barladeanu o va citi. Si acest lucru pentru ca Dragos a lasat in scrisoarea de adio, numele viitorului fermier al saptamanii, fermier a carui decizie cu privire la alegerea celor doi servitori dar si a primului duelist, cantareste mult in ceea ce priveste urmatoarea eliminare de la Ferma Vedetelor.
Conditiile de la ferma sunt vitrege iar lucrurile care trebuiesc facute pentru a pune ferma ”pe picioare” sunt din ce in ce mai solicitante, mai ales ca la ferma au mai ramas doar 8 fermieri, dintre care unii se dau accidentati. De la o zi la alta Nea Rata ii solicita pe fermieri tot mai mult, iar munca de la ferma devine din ce in ce mai grea si mai multa. Munca fizica, lipsa mancarii, conditiile nu atat de prielnice in care vedetele sunt nevoite sa convietuiasca, incep sa isi spuna cuvintele, iar conflictele sunt la ordinea zilei. Asa ca miercuri 2/05/2018 in editia 27 Ferma Vedetelor, vom avea parte de o noua editie tensionata in care, multe dintre spirite se vor aprinde.
Odata cu numirea noului fermier sef, nume care va fi o reala surpriza pentru fermieri, urmeaza si alegerea servitorilor, servitori din randul carora se va face si nominalizarea primului duelist din aceasta saptamana.

Cine va fi ales fermierul saptamanii, ce reactie va da in randul fermierilor numele noului fermier al saptamanii, ce sarcini va avea de indeplinit, cine vor fi alesi ca servitori in aceasta saptamana si ce alte rasturnari de situatie vor avea loc la ferma, ramane de vazut miercuri seara de la 20:30 la protv.
Petrece seara in compania editiei 27 a sezonului 3 Ferma Vedetelor, miercuri 2 mai 2018, editie difuzata de la orele 20:30, si vezi care vor fi noile sarcini pe care vedete le au de indeplinit, ce provocari ii asteapta pe fermieri cu nou numitul fermier al saptamanii dar si cu ce alte surprize ii asteapta pe fermieri Monica Barladeanu si Nea Rata, totul la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar