Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 3 Mai 2018 Online


Duel de senzatie la Ferma Vedetelor in editia 28, editie difuzata joi 3 mai 2018 de la orele 21:30 la protv. Saptamana finala se apropie, si daca fetele au aflat ieri seara ca au ajuns in saptamana finala, in aceasta seara vom afla cine sunt baietii cu care ne vom intalni in editiile finala de la Ferma Vedetelor.

Dragos a parasit ferma dar scrisoare sa de adio a lasat in urma zambete dar si numele lui Vladimir Draghia ca noul fermier al saptamanii. Emotiile si lacrimile de bucurie pentru unii dar si de dor pentru altii au napadit ferma, si asta pentru ca Nea Rata le-a adus patru ”zilieri” care sa ii ajute la treburile fermei. Tania Popa, Daniel Iordachioaie, Neamtu si Natanticu a primit vizita unei persoane dragi, motiv de bucurie pentru ei dar si de tristete pentru ceilalti patru fermieri. Insa lucrurile nu vor ramane asa pentru ca editia din aceasta seara a emisiunii Ferma Vedetelor ii va bucura si pe acestia, de aceasta data venind randul Gratielei, a Ronei, a lui Vladimir si a lui Dinu Maxer sa se bucure de vizita unei persoane dragi.
In editia de ieri seara Vladimir Draghia, noul fermier sef, a ales ca si servitori pe Rona si pe Dinu, cel din urma ales, asa cum a spus fermierul sef, pentru ca a ascultat vocea poporului. Se pare ca Dinu Maxer nu se poate integra sub nici o forma in ”mica comunitate” a fermierilor iar acesta a atras antipatia colegilor sai prin actiunile si comportamentul sau. Acesta nu este placut sub nici o forma de fermieri si toti il doresc plecat de la ferma. Asa se face ca Dinu Maxer va intra a treia oara la duel. Reactia lui Dinu a fost una de dezamagire si suparare la adresa lui Vladimir Draghia, care in opinia sa, ar fi trebuit sa il apere pentru ca au intrat in acelasi timp in ferma. Insa dupa cum i-a declarat si lui Daniel Iordachioaie, ca daca va fi trimis la duel, este gata sa il provoace la duel pe Natanticu, parandu-i-se nefiresc ca cei doi, Neamtu si Natanticu, au fost pana acum feriti de duel. ”Au zgandarit leul” sunt cuvintele lui Dinu, care promite ca asa cum a trimis acasa pana acum doi dintre vechii fermieri, asa il va trimite si pe al treilea.

Momentul alegerii urmatorului duelist va fi unul plin de tensiune, iar daca Dinu se va indrepta, asa cum a promis, spre cuplul Neamtu-Natanticu, ramane de vazut de la orele 21:30 in editia 28 Ferma Vedetelor din 3.05.2018 la protv.
Seara de joi vine la pachet si cu surpriza promisa in editia de ieri seara de Monica Barladeanu. Ce surpriza le-a pregatit celor opt fermieri, nea Rata si Monica Barladeanu, vom afla joi seara de la 21:30 la Ferma Vedetelor la protv.
Prin urmare in aceasta seara ne asteapta un nou episod cu munca multa, cu o discutie tensionata pentru alegerea celui de-al doilea duelist dar mai ales cu o lupta crancena in arena duelurilor sezonului 3 Ferma Vedetelor, poate cel mai disputat duel si cel mai important de pana acum, si nu doar pentru ca toti fermierii isi doresc eliminarea lui Dinu, ci pentru ca acest duel va hotara numele baietilor care vor intra in saptamana finala.

Pe cine va alege Dinu Maxer ca adversar, ce probe isi va alege duelistul ales, cum vor reusi cei doi sa faca fata presiunii duelului care vine la pachet cu o eliminare foarte importanta, ce se va intampla cu aliantele si strategiile facute, dar mai ales cine vor fi vedetele care vor pasi in saptamana finala, ramane de vazut de la orele 21:30 la Ferma Vedetelor, joi 3 mai 2018, in editia 28 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar