Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 5 Aprilie 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua editie a emisiunii Ferma Vedetelor, joi 5 aprilie 2018, incepand cu orele 21:30 la protv, o noua editie care vine la pachet cu alegerea duelistilor dar si cu un duel care va aduce o noua eliminare la ferma.
Un nou duel "bate" la usa fermei in editia 20 Ferma Vedetelor, iar ringul duelului de la ferma este pregatit sa primeasca un nou duel feminin si asta pentru ca Patrizia, se pare, ca va fi scoasa din nou la duel.

Wanda a parasit ferma insa scrisoare sa a schimbat din nou multe din strategiile facute de fermieri, si asta pentru ca la fraiele fermei, in aceasta saptamana, a fost lasat Catalin Neamtu. Wanda a lasat o scrisoare emotionanta care a adus multe lacrimi in ochii celor pentru care a lasat cateva randuri scrise. Doar ca se pare ca aceasta si-a incalcat promisiunea facuta Ronei, de a o lasa pe ea la conducerea fermei in aceasta saptamana.
Surprizele s-au tinut lant pentru cei noua fermieri in editia de ieri seara si asta pentru ca, pentru prima data de la inceperea fermei, au putut pasi in afara fermei. Insa iesirea a venit la pachet cu o alta surpriza, la intoarcere au gasit bucataria incuiata si asata pentru ca au fost calcati de banditi. Ferma primeste noi concurenti si doua noi echipe sunt gata sa se alature muncii asidue de la ferma. Vladimir Draghia face echipa cu Tania Popa, iar sotii Deea si Dinu Maxer sunt si ei gata sa vada care este viata de la ferma.
In editia de ieri seara Neamtu, noul fermier sef, a ales ca si servitori pe Vladimir Draghia si pe Patrizia, cea din urma aleasa, asa cum a spus fermierul sef, pentru ca trebuie sa mai treaca inca o data prin duel. Faptul ca Patrizia a eliminat-o pe Wanda a adus un val de critici din partea celorlalti fermieri, fiecare dintre acestia gandind ca Patrizia trebuie eliminata. Mai mult Neamtu l-a anuntat pe Vladimir ca va fi pus ca si servitor alaturi de Patrizia, ca mai apoi sa o trimita pe aceasta la duel.
Momentul alegerii urmatorului duelist va fi unul plin de tensiune, si asta pentru ca Patrizia va fi pusa in dificultate la alegerea adversarului din ringul fermei. Daca o va alege pe Majda, cea care dupa plecarea Wandei, a ales sa nu ii mai vorbeasca Patriziei, ramane de vazut de la orele 21:30 in editia 20 Ferma Vedetelor din 5.04.2018 la protv.
Prin urmare in aceasta seara ne asteapta un nou episod cu munca multa, o alegere de duelist neasteptata dar si o lupta crancena in arena in care se va da cel de-al saptelea duel al sezonului 3 Ferma Vedetelor, duel care va da si a sasea eliminare din acest sezon.

Pe cine va alege Patrizia ca adversar, ce probe isi va alege duelistul ales, cum vor reusi cele doua sa faca fata presiunii duelului care vine la pachet cu o eliminare, ce se va intampla cu aliantele si strategiile facute, dar mai ales cine va fi a sasea vedeta care isi va lua la revedere de la ferma si de la colegi, ramane de vazut de la orele 21:30 la Ferma Vedetelor, joi 5 aprilie 2018, in editia 20 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar