Pagina Principala
Emisiunea Ferma Vedetelor 9 Mai 2018 Online


A venit vremea ca fiermierii ajunsi in saptama finala la Ferma Vedetelor sa ”isi spele pacatele”, asa ca miercuri 9 mai 2018 in editia 20 Ferma Vedetelor la protv, esti invitat sa urmaresti o editie incendiara, o editie care va aduce multa tensiune, multe strategii, toate ducand la adevarate conflicte.

Dupa eliminarea lui Dinu in urma duelului cu Natanticu, cei sapte fermieri au fost anuntati ca ei sunt cei care au ajuns in saptamana finala, doar ca saptamana finala de la Ferma Vedetelor vine si cu o serie de provocari pentru acestia, iar cea mai importanta este infruntarea celor doua voturi ale fostilor concurenti de la Ferma Vedetelor.
Rona, Tania Popa, Vladimir Draghia, Gratiela, Natanticu, Daniel Iordachioaie si Neamtul au de infruntat votul decisiv al fostilor concurenti, vot care de majoritatea este asteptat cu ”sufletul la gura”.
Echipa se reintregeste la Ferma Vedetelor in editia 29 din 9.05.2018 si asta pentru ca cele 11 vedete eliminate pana in acest moment se reintorc la ferma pentru a-si exercita voturile si pentru a fi martori la duelul final, duelul care va hotara cine este fermierul anului.
Bucuria revederii va fi mare si reintoarcerea acestora este binevenita, mai ales ca cei sapte fermieri au nevoie de ajutor pentru a organiza festivalul ”Oaia neagra, oaia alba!”. Citirea scrisorii lui Dinu, cea in care a ales si fermierul saptamanii finale, va fi o adevarata surpriza pentru unii, Daniel Iordachioaie fiind ales la conducerea fermei. Acesta va avea cea mai importanta sarcina de pana in acest moment si asta pentru ca va trebui sa isi organizeze subalternii pentru buna desfasurare a mult asteptatului festival, festival care va fi incununat de un concert spectaculos oferit de indragita cantareata Andra.
Monica Barladeanu ii va anunta pe fermieri atat pe cei ramasi in competitie cat si pe fostii fermieri ca dupa festival vor trebui sa isi exprime voturile. Asa ca atmosfera va deveni exploziva la Ferma Vedetelor, tensiunile vor atinge cote maxime, iar presiunea voturilor va duce la adevarate ”campanii electorale”. Aceste voturi fiind cele care ii pot elimina pe fermieri chiar inaitea bataliei finale pentru titlul de fermierul anului sau din contra ii pot trimite direct in finala.
Cum acest vot este decisiv cei 7 fermieri sunt pregatiti sa infrunte cele mai aprige critici si in acelasi sunt gata sa faca cele mai neasteptate aliante care sa ii mentina in competitie, asa ca bineinteles ca spiritele se vor aprinde si certurile vor in..floare. Ce tabere se vor forma, cine se teme ca va fi eliminat, ce voturi se hotarasc vezi doar in editia 29 la Ferma Vedetelor de miercuri 9/05/2018 la protv.
Discutiile vor fi aprinse si se pare ca Rona este cea mai vizata pentru a fi eliminata. Nici Vladimir Draghia nu este prea iubit, dovedindu-se ca a fi un fermier puternic nu este tocmai un avantaj. Dinu inca ii pastreaza ranchiuna, in urma propunerii sale la duel, asa ca va duce o adevarata campanie de defaimare a acestuia sub pretextul ca ”daca Vladimir Draghia ramane in joc, oamenii astia nu mai au nici o sansa”.

Miercuri seara vom avea parte de o editie exploziva a emisiunii Ferma Vedetelor, o editie plina de strategii si conflicte, o editie in care se vor spune lucruri nespuse pana acum, o editie in care voturile date de fostii fermieri vor surprinde, o editie care va hotara cine merge direct in finala dar si cine este fermierul care va fi eliminat chiar inaintea marii batalii finale.
Nu rata o editie spectaculoasa a reality show-ului Ferma Vedetelor, editia 29 care se anunta a fi una plina de decizii neasteptate, afla cine merge direct in finala dar si cine va fi eliminat fara drept de replica, miercuri 9 mai 2018 de la orele 20:30 pe protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar