Pagina Principala
Emisiunea In Puii Mei 1 Aprilie 2018 Online


Mihai Bendeac si echipa sa te invita duminica 1 aprilie 2018 de la orele 22:00 sa urmaresti episodul care incheie in forta sezoanele show-ului In Puii Mei.
Indragitul actor si echipa care ii sta mereu alaturi, echipa care l-a acompaniat in aceasta mare aventura a umorului au pregatit un ultim episod In Puii Mei, cu momente de comedie pura in care personajele parodiate vor starni hohote de ras.

Personajele savuroase ale scheciurilor pregatite de Mihai Bendeac revin pentru ultima data in episodul 6 al emisiunii In Puii Mei, asa ca fii gata pentru o seara in care rasul detine din nou monopolul.
Personajele din lumea fotbalului, personajele din lumea artistica autohtona, personajele vizate de presa de scandal, situatiile si evenimentele care au fost sau sunt ”pe val” in presa tabloida dar si subiectele virale din mediul online, toate vor fi prezentate intr-o nota de ironie si umor in scheciurile si momentele pregatite de indragitul Mihai Bendeac si a sa echipa. Parodii care aduc in fata telespectatorilor unele dintre cele mai controversate personaje din peisajul autohton, scheciuri spumoase care te vor face sa razi in hohote si o noua intrecere pe...glume, te asteapta in episodul 6 In Puii Mei din 1.04.2018 pe antena 1, un episod demn de un final de sezon.
Andrei Versace, tortionarul Visinescu, Mititelu, faimosul Marcel, Piturca si Hagi, momentele din universul paralel, toate personajele celebre care au prin viata in scheciurile pregatite de Mihai Bendeac vor fi prezente pentru ultima data pe micul ecran si asta pentru ca duminica seara show-ul In Puii Mei isi va lua revedere de la fanii sai. Ultimul episod In Puii Mei se anunta a fi unul savuros cu momente in premiera de la filmari, un episod care va reuni intregul arsenal de personaje pe care Mihai Bendeac si echipa sa le-a parodiat.

Scheciuri de colectie, personaje care de care mai efervescente, parodii intepatoare, situatii hilare si hohote de ras la infinit sunt promise de ultimul episod In Puii Mei. Asa ca, petrece o noua seara in lumea comediei lui Bendeac, vezi ce personaje surpriza a pregatit indragitul actor si echipa sa, totul la In Puii Mei, duminica 1 aprilie 2018 incepand cu orele 22:00 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar