Pagina Principala
Emisiunea In Puii Mei 25 Martie 2018 Online


Cea mai buna comedie se vede la antena 1 si asta pentru ca Mihai Bendeac si a sa echipa sunt gata sa faca senzatie cu un nou episod din super-comedia In Puii Mei, episodul 5 difuzat duminica 25 martie 2018 incepand cu orele 22:00 la antena 1.
Indragitul actor si echipa care ii sta mereu alaturi, echipa care il acompaniaza in aceasta mare aventura a umorului au pregatit momente de comedie pura in care personajele parodiate vor starni hohote de ras.
Personajele savuroase ale scheciurilor pregatite de Mihai Bendeac revin in episodul 5 al emisiunii In Puii Mei, asa ca fii gata pentru o seara in care rasul detine din nou monopolul.

Personaje din lumea fotbalului, personaje din lumea artistica autohtona, personaje vizate de presa de scandal, situatii si evenimente care au fost sau sunt ”pe val” in presa tabloida dar si subiecte virale din mediul online, toate sunt prezentate intr-o nota de ironie si umor in scheciurile si momentele pregatite de indragitul Mihai Bendeac si echipa sa. Parodii care aduc in fata telespectatorilor unele dintre cele mai controversate personaje din peisajul autohton, scheciuri spumoase care te vor face sa razi in hohote si o noua intrecere pe...glume, te asteapta in episodul 5 In Puii Mei din 25.03.2018 pe antena 1.
Situatiile noi vor provoca explozie de ras telespectatorilor din fata micilor ecrane iar situatiile imprevizibile in care vor fi puse personajele interpretate de Mihai Bendeac si echipa sa in episodul 5 al show-ului In Puii Mei vor face deliciul serii. "Batalia glumelor" va aduce alte doua personaje spumoase, care vor face senzatie cu umorul lor. Cine sunt acestia si care este primul care va "rade in hohote" la glumele celuilalt, vom vedea la In Puii Mei pe antena 1.
Mihai Bendeac a pregatit o seara plina de momente care vor starni hohote de ras, vom vedea cum celebrul Marcel o va cere in casatorie pe Maria Popovici dar si imagini care vor arata ce s-a intamplat atunci cand au aparut pe lume diverse celebritati autohtone. Ce raspuns ii va da lui Marcel castigatoarea sezonului 3 iUmor dar si ce alte momente surpriza a pregatit indragitul Mihai Bendeac, ramane de vazut de la orele 22:00 la In Puii Mei pe antena 1.

Scheciuri noi, personaje care de care mai efervescente, parodii intepatoare, situatii hilare si hohote de ras la infinit sunt promise de comedia In Puii Mei episodul 5. Asa ca, petrece o noua seara in lumea comediei lui Bendeac, vezi ce personaje surpriza a pregatit indragitul actor si echipa sa, totul la In Puii Mei, duminica 25 martie 2018 incepand cu orele 22:00 la antena 1.Sursa Video YouTube

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar