Pagina Principala
Emisiunea iUmor 15 Aprilie 2018 Online






Mentalism, dresura de caini, magie, stand-up comedy cat ”incape” si un numar cu fachiri sunt doar cateva din prestatiile editiei 8 iUmor sezonul 5, editie difuzata duminica 15 aprilie 2018, de la orele 20:00 la antena 1.
Delia, Mihai Bendeac si Cheloo isi vor relua locurile la masa juratilor, acolo unde in aceasta seara vor trai o serie de...experiente inedite, alaturi de prestatiile concurentilor care sunt convinsi ca momentele lor sunt predestinate succesului. Concurenti la prima aparitie, concurenti care au mai trecut prin focul preselectiilor de la iUmor, toti sunt gata sa ia cu asalt scena de la iUmor si sa ii convinga pe cei trei jurati ca merita cele trei Like-uri.

Bogdan Zlateanu isi face din nou aparitia la iUmor cu un numar de stand-up comedy spectaculos. Un alt fost concurent care a mai trecut pe la iUmor il va face pe Mihai Bendeac sa isi doreasca sa nu mai faca parte din juriul de la iUmor. Asa se face ca acesta il va chema in ajutorul sau pe Vlad Grigorescu. Motivul? Se pare ca juratului ii este frica de ”puterile” de mentalist pe care concurentul pare sa le detina. Andrei Duduc este ”vinovatul” pentru care in aceasta seara, Vlad Grigorescu va trebui sa jurizeze.
O alta prestatie care va da mari batai de cap celor slabi de inima este si numarul prezentat de o concurenta venita din Spania, este vorba de Alexia Doll, o concurenta care va frapa nu doar prin numarul pregatit ci si prin aparitia sa. Tatuaje, piercing-uri ”fara numar” si in cele mai neasteptate locuri si o limba...taiata in doua. Concurenta a pregatit un numar care va starni groaza: isi va bate cuie in nas, isi va introduce o surubelnita si o foarfeca in nas, totul spre groaza lui Mihai Bendeac, juratul abia putand urmari toata prestatia, extrem de periculoasa, a concurentei. Momentul culminant al prestatiei fachirei va fi dorinta Deliei de a incerca unul din numerele periculoase pe care concurenta l-a realizat si anume asezarea pe un pat cu sabii.
Daca Delia a reusit sa stea pe patul de sabii si ce parere vor avea colegii sai si in special Cheloo, ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor editia 8 din 15.04.2018 la antena 1.
Asa ca seara se anunta...spumoasa, prestatiile care vor urca rand pe rand pe scena de la iUmor vor da liber...la ras si in aceasta seara de duminica la antena 1 iar reactiile juratilor vor fi fenomenale. Care sunt numerele care ii va pune pe jurati pe aceeasi lungime de unda, prin spectaculozitatea lor dar si care sunt prestatiile care din contra nu vor fi apreciate vom afla duminica seara de la orele 20:00 la iUmor pe antena 1.
Ce alte personaje vor sosi la iUmor pentru a obtine Like-urile juratilor si cat de bine se vor descurca ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor editia 8 din 15/04/2018 la antena 1.

Petrece o seara in care te ”vei tavali pe jos” de atata ras, alaturi de cel mai tare juriu dar si de cele mai amuzante prestatii, prestatii celei de-a opta editii a auditiilor sezonului 5 iUmor, duminica 15 aprilie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.





Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar