Pagina Principala
Emisiunea iUmor 25 Februarie 2018 Online


Se rade din nou pe plaiurile mioritice si asta pentru ca la antena 1 se da startul la ras, odata cu prima editie din cel mai nou sezon iUmor, sezonul 5, duminica 25 februarie 2018, de la orele 20:00.
Iar odata cu revenirea pe micul ecran a emisiunii iUmor revine, bineinteles si cel mai traznit juriu de la tv, format ca de obicei din Delia, Mihai Bendeac si Cheloo. Cei trei se aseaza din nou la masa juriului pentru a juriza unele dintre cele mai imprevizibile numere ale sezonul 5 iUmor.

Dupa patru sezoane de senzatie, show-ul tv iUmor revine cu sezonul 5 care inca de la prima editie din 25.02.2018, se anunta a fi fenomenal cu prestatii care vor depasi cu mult limitele normale ale umorului.
Prima editie a sezonului 5 iUmor, se anunta a fi una exploziva mai ales ca in aceasta seara vom avea parte de numere de senzatie care vor pune la un loc numere spumoase de stand-up comedy, dans, muzica, actorie, magie si chiar un numar cu fachiri. Vom avea parte astfel de numere pline de amuzament care vor reusi sa castige nu doar admiratia celor trei jurati ci si cele 3 like-uri, insa si de numere care ii vor aduce in pragul disperarii pe unii dintre jurati. Vom avea parte de un dans senzual in...faina, dans care ii va starni curiozitatea lui Mihai Bendeac, acesta incercand si el sa faca o serie de figuri de dans in faina. Mai mult, Delia va primi o declaratie de dragoste, venita tocmai din Venezuela.
Concurenti care au mai ”gustat” din scena de la iUmor sau concurenti aflati la primul lor contact cu scena de la iUmor, concurenti veniti din diferite colturi ale lumii, toti sunt gata sa faca senzatie cu numerele pregatite pentru a impresiona juratii iar Delia, Mihai Bendeac si Cheloo sunt pregatiti sa cantareasca cantitatea de umor a numerelor pregatite de concurentii sezonului 5 iUmor.
Ce numar va reusi sa il impresioneze pe Cheloo, cel mai greu de multumit membru al juriului de la iUmor, ce prestatii vor reusi sa aprinda spiritele la masa juriului dar si care sunt numerele primei editii de la iUmor care ii va reduce la tacere pe cei trei jurati si care vor obtine mult doritele Like-uri, ramane de vazut duminica seara de la orele 20:00 atunci cand la antena 1 va avea loc premiera sezonului 5 iUmor.

Seara de duminica se anunta a fi una spumoasa, cu mult umor de buna calitate dar si cu multe controverse si glume la masa juratilor.Asa ca petrece o seara exploziva in care ”vei muri de ras” alaturi de cel mai tare juriu dar si de cele mai amuzante prestatii, prestatii care vor sparge gheata sezonului 5 in prima editie la iUmor, duminica 25 februarie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.Sursa Video YouTube

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar