Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 11 Mai 2018 Online


Vineri seara, la Romanii Au Talent se cauta urmatorii doi eroi nationali care sa mearga in Marea Finala a Talentelor, asa ca de la orele 20:30 la protv, Pavel Bartos si Smiley te invita sa fii martorul unei noi Gale Live Romanii Au Talent sezonul 8, a treia la numar, gala care aduce pe scena alte zece talente impresionante.
Sezonul 8 Romanii Au Talent a adus sute de talente care au raspandit emotie in auditiile sezonului 8 Romanii Au Talent, sute de momente spectaculoase care au dat talentul romanilor pe maxim de-a lungul celor 10 editii de auditii, iar cei patru jurati au ales semifinalistii sezonului 8 cincizeci la numar, semifinalisti care vor evolua cate zece in cinci semifinale de poveste, in cinci gale live menite sa duca spectacolul talentului romanesc la un alt nivel.

Ca de obicei, carismaticii Pavel Bartos si Smiley, iti propun ca si in aceasta seara, sa te faci comod in fata micului ecran pentru ca la protv urmeaza un show de exceptie, un spectacol cu 10 talente impresionante care vor aduce delirul pe scena pe care va avea loc semifinala 3 a sezonului 8 in a treia Gala Live a emisiunii Romanii Au Talent. Cea de-a treia grupa de zece semifinalisti vor pune in scena o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului.
Cei care s-au pregatit pentru batalia din semifina 3 a sezonului 8 Romanii Au Talent sunt: trupa Street Workout Romania, Beatrice Andoni, Rapp'Agga-Adrian Agape, Mariana Preda, Emil Rengle, grupul Vadiaco Capoeira C.M. Banto, Ana Cernicova si Amelia Uzun, Mihaela Duma, Nicolai Curnic si Sonia Orta si nu in ultimul rand golden buzz-ul lui Florin Calinescu, Laura Bisog si Grigore Luca.
Naiul Marianei Preda va aduce trilul privighetorii iar pianul Mihaelei Duma este gata sa ii lase masca pe jurati dar si pe publicul spectator. Sportul face spectacol si in Gala 3 Romanii au Talent din 11.05.2018 si asta pentru ca cei trei baieti din trupa Street Workout Romania au pregatit o noua demonstratie de forta in care vor sfida legile fizicii. Scena Galei 3 Romanii Au Talent va fi luata cu asalt de membrii grupului Vadiaco Capoeira C.M. Banto care sunt gata sa faca spectacol.
Muzica isi va aduce si ea tributul sau prin patru reprezentatii de exceptie. Un moment mama-fiica va aduce din nou emotia si asta pentru ca Ana Cernicova si Amelia Uzun ne vor incanta din nou cu vocile lor. Beatrice Andoni a pregatit un alt moment de exceptie iar Adrian Agape sau dupa numele sau de scena Rapp'Aga ne va lasa masca cu bitt-urile sale de rap si hip-hop. Mirabela Dauer si Dan Spataru vin si ei in semifinala 3 a sezonului 8 Romanii Au Talent si asta pentru ca Laura Bisog si Grigore Luca vor urca pe scena.
Si in a treia Gala Live Romanii Au Talent nu putea lipsi dansul, asa ca vom avea parte de un dans urban adus de Nicolai Curnic si Sonia Orta dar si un dans pe tocuri de senzatie pregatit de Emil Rengle.
Scena de la Romanii Au Talent este din nou pregatita ca vineri 11/05/2018 de la orele 20:30 in Gala 3 Live sa transforme toate dorintele in realitate, insa doar doua dintre talentele semifinaliste vor reusi sa mearga mai departe spre Marea Finala. Momentul culminant al serii va fi alegerea celor doua numere finaliste, votul publicului va fi decisiv de aceasta data, prestatia care va primi cele mai multe voturi mergand direct in Marea Finala, iar locurile doi si trei intrand la decizia juriului, care va hotara care din cele doua va merge mai departe.

Ce prestatii au pregatit urmatorii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt cei doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in cea de-a treia Semifinala Live Romanii Au Talent vineri 11 mai 2018 de la orele 20:30 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar