Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 13 Aprilie 2018 Online


Talentul este din nou la mare cautare in editia 9 a auditiilor de la Romanii Au Talent, asa ca ia-ti doza de talent vineri 13 aprilie 2018 de la orele 20:30 atunci cand vom avea parte de o noua sereie de preselectii ale sezonului 8 Romanii Au Talent.
Dupa opt editii in care talentul autentic, talentul exploziv al romanilor a adus delirul pe scena de la Romanii Au Talent, a sosit momentul ca cei patru jurati sa mai adauge romani plini de talent la lista numelor care vor evolua in semifinalele live ale sezonului 8 Romanii Au Talent.

Scena de la Romanii Au Talent este gata sa primeasa o noua serie de batalii pe DA-urile juratilor, prin urmare seara de vineri se anunta din nou spectaculoasa, cu talente care de care mai inedite, cu momente care vor aduce energie, emotie si sensibilitate dar si cu prestatii care vor aduce bucuria vietii la Romanii Au Talent.
Cele mai spectaculoase momente, talente iesite din tipar, prestatii pline de emotie si culoare, momente spumoase care vor starni hohote de ras sau din contra momente care vor aduce lacrimi in ochi dar si multa emotie, povestile uluitoare ale talentelor editiei 9 Romanii Au Talent, comentariile impresionante ale juratilor, jocurile de culise ale lui Smiley si Pavel Bartos, intr-un cuvant spectacolul talentului este gata sa isi intre in drepturi si in aceasta seara de la orele 20:30 la protv.
Discutiile de la masa juriului vor fi aduse din nou in prim-plan si in aceasta editie. Se pare ca si de aceasta data juratii fie vor fi lasati masca de originalitatea prestatiei fie vor ramane...muti in fata actelor mai putin artistice.
Nebunia este gata sa se dezlantuie inca odata in sezonul 8 Romanii au Talent odata cu intrarea in scena a talentelor editiei 9. Scena de la Romanii Au Talent din 13.04.2018, este din nou pregatita sa transforme toate dorintele in realitate in editia 9, editie care va aduce din nou delirul pe micile ecrane de la orele 20:30 la protv.

Cine sunt cei care vor pleca cu Da-urile Andrei, ale Mihaeleie Radulescu, ale lui Andi Moisescu si ale lui Florin Calinescu in editia 9 a auditiilor, cine sunt cei care vor starni hohote de ras, cine va aduce emotia la masa juriului si cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt concurentii care merg mai departe spre semifinalele live, vezi la Romanii Au Talent vineri 13 aprilie 2017 de la orele 20:30 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar