Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 18 Mai 2018 Online






Zece talente spectaculoase isi vor disputa urmatoarele doua locuri in Marea Finala a sezonului 8 Romanii Au Talent, vineri 18 mai 2018, de la orele 20:30 la protv, atunci cand Pavel Bartos si Smiley vor bate gongul de start pentru cea de-a patra semifinala live.

Un flamenco impresionant, o demonstratie electrizanta de echilibristica la chinese pole, un hip-hop de exceptie, un moment de balet de poveste, o arie dintr-o opereta sau o demonstratie de bailey dance asa cum nu ai mai vazut, sunt doar cateva dintre prestatiile celei de-a patra Gale Live a Sezonului 8 Romanii Au Talent, semifinala difuzata in direct la protv, vineri seara de la orele 20:30.
Carismaticii Pavel Bartos si Smiley, iti propun ca in aceasta seara, sa te faci din nou comod in fata micului ecran pentru ca la protv urmeaza un show de exceptie, un spectacol cu 10 talente de poveste care vor aduce delirul pe scena pe care va avea loc a patra semifinala live a emisiunii Romanii Au Talent.
Cei care s-au pregatit pentru batalia din semifina 4 a sezonului 8 Romanii Au Talent vor fi Bianca Ceausescu, corul de copii Unison, Pavel Sfera, Natalia Duminica, Rares florescu, ADNeu, 7 Klase, Duo Romance, Stefan Glavanescu si nu in ultimul rand Bianca Badea, golden buzz-ul Andrei.
Cea de-a patra grupa de zece semifinalisti vor pune in scena vineri 18.05.2018 de la orele 20:30 in Gala 4 Live Romanii Au Talent, o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului.
Care sunt momentele pregatite de cei 10 semifinalisti, ce comentarii vor face juratii, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al urmatorilor zece semifinalisti, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Semifinala 4 Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 18/05/2018. Scena de la Romanii Au Talent este din nou pregatita sa transforme toate dorintele in realitate, insa doar doua dintre talentele semifinaliste vor reusi sa mearga mai departe spre Marea Finala.
Momentul culminant al serii va fi alegerea celor doua numere finaliste, votul publicului va fi decisiv de aceasta data, prestatia care va primi cele mai multe voturi mergand direct in Marea Finala, iar locurile doi si trei intrand la decizia juriului, care va hotara care din cele doua va merge mai departe.

Ce prestatii au pregatit urmatorii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt cei doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in cea de-a patra Semifinala Live Romanii Au Talent vineri 18 mai 2018 de la orele 20:30 la protv.





Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar