Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 1 Iunie 2018 Online


Lupta pentru titlul de cel mai talentat roman al sezonului 8 Romanii Au Talent se da in Marea Finala, finala live transmisa vineri 1 iunie 2018, de la orele 20:30 pe protv. Unsprezece talente, cei mai talentati unsprezece dintre talentele sezonului 8 isi vor disputa in aceasta seara de vineri, in direct, pe scena de la Romanii Au Talent, titlul de cel mai talentat roman dar mai ales marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Dupa seria editiilor de preselectii in care romanii au dat butonul talentului pe maxim, dupa cinci Gale Live de poveste, cinci semifinale live in care talentul a adus o explozie de emotie pe scena de la Romanii Au Talent, in aceasta vineri vom avea o adevarata confruntarea a titanilor data in ringul talentului.
Istoria talentului este gata sa mai scrie o pagina in Finala sezonului 8 Romanii Au Talent, finala difuzata live la protv in aceasta seara, iar protagonistii vor fi cei unsprezece finalisti care s-au pregatit intens si ne vor surprinde din nou cu prestatiile pregatite.
Ca de obicei arbitri de serviciu, prezenti la datorie, vor fi Pavel Bartos si Smiley care vor fi liantul dintre public, jurati care de data aceasta vor fi simpli spectatori si cei 11 finalisti.

Va fi o batalie aprinsa mai ales ca avem finalisti care se afla pe aceeasi nisa a talentului. Cei care ne vor tine in suspans, emotie, energie si multa poveste in Finala Live Romanii Au Talent a sezonului 8 vor fi Ana Cernicova si Amelia Uzun, Duo Romance, Ripperz Crew, Cesima Nechifor, Emil Rengle, Natalia Lukiv si Bogdan Boie, Alex Stefanescu, Paula Moldovan-Alla, Sergiu Hudrea, Bianca Badea si Obedeanu Mihalache, castigatorul wild-cardului.
Pe meniul de Finala al Sezonului 8 Romanii Au Talent din 1.06.2018 se vor alinia la rand unsprezece numere de exceptie, care ne vor delecta cu cele mai fabuloase senzatii. Se pare ca dansul face legea in Marea Finala de la Romanii au Talent Sezonul 8. Dans contemporan, balet, dans sportiv, dans la inaltime, dans modern sau breakdance toate sunt pregatite sa ne spuna povesti spectaculoase.
Vom avea un dans contemporan de poveste efectuat de Alla dar si un dans la fel de spectaculos efectuat de Cesima Nechifor. Legile fizicii si in mod special gravitatia va fi invinsa de cei de la Duo Romance care au promis o noua poveste de dragoste care ne va aduce ”pielea de gaina” iar Natalia Lukiv si Bogdan Boie ne vor da din nou pe spate cu un dans sportiv de exceptie. Bianca Badea ne va aduce din nou sensibilitatea baletului cu un nou numar de exceptie insa la fel va face si Emil Rengle care pregatit un nou numar de dans pe tocuri fabulos. Cei trei baieti de la Rippers Crew sunt gata sa ne faca o noua demonstratie de breakdance plina de energie si adrenalina. Alex Stefanescu este pregatit sa ne impresioneze din nou cu o creatie noua pusa pe acorduri de chitara. Pianul ne va fi adus in Finala Live Romanii Au Talent de Obedeanu Mihalache iar sensibilitatea unor voci de inger va rasuna pe aceeasi scena la prestatia asigurata de Ana Cernicova si Amelia Uzin. La fel va face si Sergiu Hudrea care ne va incanta din nou cu chitara sa.

Talentul este gata sa se dezlantuie pentru ultima data in sezonul 8 Romanii au Talent odata cu intrarea in scena a celor unsprezece finalisti. Ce momente au pregatit cei 11 finalisti, care vor fi comentariile juratilor, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al finalistilor, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Finala Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 1/06/2018.
Momentul culminant al serii va fi deschiderea plicului ce contine numele castigatorului Romanii Au Talent sezonul 8. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu de aceasta data vor fi doar simpli spectatori, decizia fiind in mainile publicului. Tot publicul va decide si cine va castiga premiul de originalitate. Cine va fi ”eroul national” al sezonului 8 Romanii Au Talent, cel care va cuceri inimile romanilor cu prestatia sa, vom vedea la finalul serii de vineri, atunci cand Pavel Bartos si Smiley vor da rezultatul final al voturilor.

Care este talentul care va reusi sa stranga cele mai multe voturi din partea publicului, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine este"eroul national" care va pleca acasa cu marele premiu, vezi in Finala Live Romanii Au Talent a sezonului 8, vineri 1 iunie 2018 de la orele 20:30 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar