Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 25 Mai 2018 Online


La linia de start a ultimei Gale Live din sezonul 8 Romanii Au Talent, semifinala 5 de vineri 25 mai 2018, de la orele 20:30 la protv, se aliniaza ultimii 10 semifinalisti, care isi vor scoate la bataie intreg ”arsenalul de talent” pentru batalia data pe ultimele doua locuri din marea finala.
Asa ca tensiunea va atinge cote maxime in ultima semifinala live Romanii Au Talent din aceasta vineri, iar talentele care ne vor incanta in aceasta seara vor ridica talentul la superlativ.

Ultima semifinala a sezonului 8 Romanii Au Talent pe departe va fi si cea mai intensa, cei 10 semifinalisti pregatind prestatii care de care mai impresionante, prestatii cu care spera sa prinda unul din ultimele doua bilete spre marea finala. Cei care s-au pregatit pentru duelul din semifina 5 a sezonului 8 Romanii Au Talent sunt Attila Toth, Nicholas Obedeanu Mihalache, The Violin Guy, Analogic Mind, Daniel Capitanescu si Donald Niemen, Marco Rahme, grupul Signature by Adrian Popita, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Lacramioara Busca si nu in ultimul rand trupa de breakdance Ripperz Crew, cei care l-au facut pe Andi Moisescu sa apese Golden Buzz-ul.
Cea de-a cincea grupa de zece semifinalisti vor pune in scena o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului. Ultima Gala Live de la Romanii Au Talent din 25.05.2018, Gala 5, se anunta a fi una plina "cu de toate". Vom avea parte de o diversitate de talente, talente care ne vor aduce pe scena de la o dresura de caine la calcule matematice de o rapiditate nemaivazuta, hip-hop dar si un show muzical cu lasere, un pianist de exceptie dar si o voce sensibila, dans de toate genurile, de la dans sportiv, la salsa sau de la un breakdance energic la un dans in spatele unui...prosop.
Care sunt momentele pregatite de ultimii 10 semifinalisti, ce comentarii vor face juratii, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al urmatorilor zece semifinalisti, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Semifinala 5 Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 25/05/2018. Momentul culminant al serii va fi atat alegerea celor doua numere finaliste, ultimele din acest sezon, alegere in care votul publicului va fi decisiv.

Ce prestatii au pregatit ultimii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt ultimii doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in ultima semifinala Romanii Au Talent a sezonului 8, in Gala Live cu numarul cinci, vineri 25 mai 2018 de la orele 20:30 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar