Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 27 Aprilie 2018 Online


O chitara, muzica pentru toate gusturile, dansul, acrobatia, poezia si pictura sunt primele zece talente din prima Gala Live a Sezonului 8 Romanii Au Talent, semifinala difuzata Live la protv, vineri 27 aprilie 2018 de la orele 20:30.
Dupa sute de talente care s-au perindat la auditiile sezonului 8 Romanii Au Talent, dupa sute de momente spectaculoase care au dat talentul romanilor pe maxim de-a lungul celor 10 editii de auditii, cei patru jurati au ales semifinalistii sezonului 8, cincizeci la numar, semifinalisti care vor evolua cate zece in cinci Gale Live de poveste, cinci semifinale care la final ne vor da pe cei 10 finalisti ai sezonului 8 Romanii au Talent.

Carismaticii Pavel Bartos si Smiley, iti propun ca in aceasta seara, sa te faci comod in fata micului ecran pentru ca la protv urmeaza un show de exceptie, un spectacol cu 10 talente cu greutate care vor aduce delirul pe scena pe care va avea loc prima semifinala live a sezonului 8 Romanii Au Talent.
Cei care vor sparge gheata semifinalelor sezonului 8 Romanii Au Talent vor fi Bianca Mihai, Liviu Sandulache, Roxana Zorzolan, Mirela Louis, Andreea Ghitiu, Elina Savga, Sergiu Hundrea, Mistah White, Gabriel Vizitiu si si nu in ultimul rand golden buzz-ul celor doi prezentatori, Cesima Nechifor. Asa ca in Prima Gala Live Romanii Au Talent vom fi incantati de acordurile unei chitare, vom vedea numere de dans contemporan care ne vor umple de emotie si chiar un dans pe role. Acrobatia la inaltime ne va taia respiratia iar muzica va fi la ea acasa in aceasta seara. Poezia isi va aduce si ea tributul la Romanii Au Talent din 27.04.2018 in Prima Gala Live a sezonului 8 iar un moment inedit de pictura ne va lasa din nou fara cuvinte.
Primii zece semifinalisti vor pune in scena o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului.
Ce momente au pregatit primii zece semifinalisti, ce comentarii vor face juratii, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al primilor zece semifinalisti, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Semifinala 1 Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 27/04/2018.
Nebunia este gata sa se dezlantuie la Romanii au Talent odata cu intrarea in scena a primelor 10 talente, a primilor 10 semifinalisti ai sezonului 8. Scena de la Romanii Au Talent este din nou pregatita sa transforme toate dorintele in realitate, insa doar doua dintre talentele semifinaliste vor reusi sa mearga mai departe spre Marea Finala.
Momentul culminant al serii va fi alegerea celor doua numere finaliste, alegere care va fi facuta prin votul publicului dar si ce catre juri, din cele zece talente care vor evolua in prima semifinala, doar doua vor trece mai departe.

Ce prestatii au pregatit primii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt cei doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in prima Semifinala Live Romanii Au Talent vineri 27 aprilie 2018 de la orele 20:30 la protv .

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar