Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 30 Martie 2018 Online






Cei mai talentati romani, din toate cele patru colturi ale lumii isi dau din nou intalnire pe scena de la Romanii Au Talent in editia 7 a auditiilor sezonului 8, editie difuzata vineri 30 martie 2018 de la orele 20:30 la protv.
Se cauta talentul in cea mai pura forma a sa, iar romanii sunt pregatiti sa demonstreze ca talentul este cel de-al doilea nume al lor, asa ca si in acesta editie isi vor doza talentul la maxim pe micile ecrane in editia 7 a sezonului 7 Romanii Au Talent.

Cele mai inedite momente, talente iesite din tipar, prestatii pline de emotie si culoare, momente spumoase care vor starni hohote de ras sau din contra momente care vor aduce lacrimi in ochi dar si ”pielea de gaina” a Andrei, povestile uluitoare ale talentelor editiei 7, comentariile impresionante ale juratilor, jocurile de culise ale lui Smiley si Pavel Bartos, intr-un cuvant spectacolul talentelor de la Romanii Au Talent este gata sa isi intre in drepturi si in aceasta seara de la orele 20:30 la protv.
Acrobatii, muzica de toate genurile, o demonstratie de forta si concentrare intr-un numar de karate, dans electrizant, numere de circ, magie, stand-up comedy dar si alte talente care de care mai originale vin la Romanii Au Talent in editia 7 a sezonului 8. Discutiile de la masa juriului vor fi aduse din nou in prim-plan si in aceasta editie.
Se pare ca de aceasta data Andi si Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu vor sa faca schimb de personaliti incercand sa isi imite colegii in ceea ce priveste modul de a comenta prestatiile concurentilor. Intregul momentul, ce a provocat aceasta schimbare si cat de bine vor reusi, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent din 30.03.2018 la protv.
Nebunia este gata sa se dezlantuie inca odata in acest sezon Romanii au Talent odata cu intrarea in scena a talentelor acestei editii. Muzica de toate genurile, stiluri de dans dintre cele mai neasteptate, acrobatii la inaltime, momente de stand up, magie si multe talente inedite vor aduce delirul la Romanii Au Talent editia 7 a sezonului 8 de la orele 20:30 la protv. Golden buzz-ul isi va face aparitia si in aceasta seara la Romanii au Talent, dupa un moment care va aduce din nou emotie la masa juratilor. Care este prestatia care va impresiona dar si cine este juratul care isi va folosi dreptul de a trimite concurentul direct in semifinale ramende vazut in aceasta seara la Roamanii au Talent pe protv.
Cine sunt cei care vor pleca cu Da-urile Andrei, ale Mihaeleie Radulescu, ale lui Andi Moisescu si ale lui Florin Calinescu spre urmatoarea etapa dar si cine sunt cei care vor starni hohote de ras, cine va aduce emotia la masa juriului si cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii vezi la Romanii Au Talent vineri 30 martie 2018 de la orele 20:30 la protv.





Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar