Pagina Principala
Emisiunea Romanii Au Talent 4 Mai 2018 Online


O voce care ”te atinge” la suflet, un dans contemporan plin de expresivitate, un numar de balet care aduce multa emotie, un numar de acrobatie la inaltime plin de adrenalina sau un numar de gimnastica artistica ”hand to hand” sunt doar cateva dintre prestatiile celei de-a doua Gale Live a Sezonului 8 Romanii Au Talent, semifinala difuzata in direct la protv, vineri 4 mai 2018 de la orele 20:30.

Dupa sute de talente care au adus emotie in auditiile sezonului 8 Romanii Au Talent, dupa sute de momente spectaculoase care au dat talentul romanilor pe maxim de-a lungul celor 10 editii de auditii, cei patru jurati au ales semifinalistii sezonului 8 cincizeci la numar, semifinalisti care vor evolua cate zece in cinci semifinale de poveste.
Carismaticii Pavel Bartos si Smiley, iti propun ca si in aceasta seara, sa te faci comod in fata micului ecran pentru ca la protv urmeaza un show de exceptie, un spectacol cu 10 talente impresionante care vor aduce delirul pe scena pe care va avea loc a doua semifinala a sezonului 8 in a doua Gala Live a emisiunii Romanii Au Talent.
Cei care s-au pregatit pentru batalia din semifina 2 a sezonului 8 Romanii Au Talent sunt Badea Brothers, Vlad si Ioana, Alex Stefanescu, Trupa Idiot, Vlad Zapu si DJ Es.t, Leonard Dragusin, Ianis Anghel, Anastasia si Sergey, Jorik Papusoi si nu in ultimul rand golden buzz-ul Mihaelei Radulescu, Alla-Paula Moldovan.
Cea de-a doua grupa de zece semifinalisti vor pune in scena o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului.
Vom avea un numar de hip-hop ce aduce o explozie de...realitate, prestat de Vlad Zapu si Dj Es.t, o voce senzationala care va ridica din nou sala in picioare, vocea lui Leonard Dragusin si sa nu uitam nici de versurile si chitara lui Alex Stefanescu. Dansul, sub toate formele sale, va fi capul de afis al celei de-a doua Gale Live Romanii au Talent sezonul 8 din 4.05.2018 la protv.
Emotia va fi adusa de un numar de balet impresionant executat ”ca la carte” de perechea Vlad si Ioana, iar Alla este gata sa ne transpuna din nou in povestea sa printr-un dans contemporan exploziv. Brakdance-ul este gata sa ia cu asalt scena Galei 2 Roamanii au Talent si asta pentru ca vom avea doua talente care il aduc pe scena in aceasta seara. Juniorul Ianis Anghel care a impresionat juriul la auditii prin miscarile sale dar si Jorik Papusoi care la auditii a facut un breakdance la...costum.
Circul este si el prezent in aceasta seara printr-un numar de acrobatie la inaltime pregatit de cuplul Anastasia si Serghey iar Badea Brothers au pregatit un nou numar de gimnastica acrobatica ”hand to hand”, o noua reprezentatie plina de forta si adrenalina. Si sa nu uitam de teatru care vine si el la Romanii Au Talent in Gala 2 a sezonului 8 adus de o trupa de actori din Iasi, Trupa Idiot care au pregatit un nou numar de improvizatie.
Scena de la Romanii Au Talent este din nou pregatita ca vineri 4/05/2018 de la orele 20:30 in Gala 2 Live sa transforme toate dorintele in realitate, insa doar doua dintre talentele semifinaliste vor reusi sa mearga mai departe spre Marea Finala. Momentul culminant al serii va fi alegerea celor doua numere finaliste, votul publicului va fi decisiv de aceasta data, prestatia care va primi cele mai multe voturi mergand direct in Marea Finala, iar locurile doi si trei intrand la decizia juriului, care va hotara care din cele doua va merge mai departe.

Ce prestatii au pregatit urmatorii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt cei doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in cea de-a doua Semifinala Live Romanii Au Talent vineri 4 mai 2018 de la orele 20:30 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar