Pagina Principala
Emisiunea Se Striga Darul 26 Mai 2018 Online


Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru deschid sezonul nuntilor in cel mai nou sezon al emisiunii Se Striga Darul, sambata 26 mai 2018, cu o prima editie spectaculoasa, incepand cu orele 20:00 la kanal d.
Cuferele in care vor strange zestrea sunt pregatite, forta de convingere e la locul ei, determinarea si motivatia pentru a castiga batalia zestrei este si ea ”la purtator”, asa ca cele doua gazde ale emisiunii sunt gata sa porneasca la drum in cel mai nou sezon al emisunii Se Striga Darul, emisiune ce va debuta cu o prima editie exploziva.

Cu forte proaspete, Dianna Rotaru, nou venita la carma emisiunii este sigura ca victoria va fi de partea sa si nu este deloc intimidata de experienta colegului sau, Mihai Mitoseru, care are deja la activ un sezon la Se Striga Darul.
Prima editie a noului sezon Se Striga Darul din 26.05.2018 ii duce pe cei doi ”vanatori” de zestre tocmai in localitatea Telciu din judetul Bistrita Nasaud la nunta mirilor Sever si Anamaria. Cum va decurge intalnirea celor doi prezentatori cu mirii, care este povestea de viata a celor doi, dar mai ales care este strategia celor doi vanatori de zestre, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul editia 1 la kanal d.
Traditiile vor fi la loc de cinste in prima editie a emisiunii Se Striga Darul si vom fi martorii unui obicei unic la noi in tara, mirele si mireasa se intalnesc la mijlocul satului si acolo are loc cununia.
Competitia dintre cei doi se anunta a fi una extrem de aprinsa si asta inca de la prima editie. Cei doi sunt gata sa faca multe compromisuri pentru a reusi sa stranga cat mai multa zestre in cufar. Inarmati cu cele mai bune intentii dar si cu un cufar de zestre impresionant, gata sa dea totul pentru a se asigura ca au strans cat mai multa zestre pentru miri, Mihai Mitoseru si Diana Rotaru, te asteapta sambata seara in prima editie a emisiunii Se Striga Darul din aceste sezon, pentru a le fi alaturi in unele dintre cele mai spectaculoase peripetii.
Ce vor fi nevoiti sa faca cei doi pentru a strange cat mai multa zestre, cum se vor descurca cei doi cu sarcinile pe care le vor primi, cata zestre vor reusi sa tranga pentru tinerii soti si cum vor reusi sa incinga atmosfera la nunta, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul, sambata la kanal d.

Nu ratati o prima editie exploziva a celui mai nou sezon Se Striga Darul, cu o nunta spectaculoasa, cu o poveste de dragoste impresionanta si cu doi petrecareti gata sa faca orice pentru a se asigura ca strang cat mai multa zestre pentru tanarul cuplu, toate de la orele 20:00 la kanal d, sambata 26 mai 2018 la Se Striga Darul pe kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar