Pagina Principala
Emisiunea Se Striga Darul 2 Iunie 2018 Online


Suntem din nou invitati la nunta in cea mai noua editie a emisiunii Se Striga Darul, editia 2 a acestui nou sezon, editie difuzata sambata 2 iunie 2018, incepand cu orele 20:00 la kanal d.

Dianna rotaru si Mihai Mitoserul, cele doua gazde ale emisiunii Se Striga Darul, merg in aceasta seara in tinuturile Banatului, tocmai la Timisoara, acolo unde vor cunoaste povestea de viata a celor doi miri pentru care vor strange zestre. Cei doi miri sunt gata sa ne dezvaluie in cele mai mici detalii povestea lor de dragoste. Viata lor pana a se intalni, cum s-a schimbat aceasta dupa ce s-au intalnit si cum au ajuns sa ia decizia de a-si uni destinele pe viata.
Inarmati cu cele mai bune intentii, gata sa isi asume cele mai grele provocari si pregatiti cu un cufar dintre cele mai incapatoare, cei doi ”vanatori” de zestre vor pleca din nou la drum pe alte meleaguri de pe plaiurile mioritice. Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru te invita sa le fii din nou alaturi intr-una dintre cele mai spectaculoasa aventuri a lor, in cea mai noua editie a emisiunii Se Striga Darul, aventura care in aceasta sambata va fi de-a dreptul spectaculoasa.
Desi sunt doar la a doua editie, competitia dintre cele doua gazde ale emisiunii este din ce in ce mai acerba, asa ca cei doi sunt gata sa faca multe compromisuri pentru a reusi sa stranga cat mai multa zestre in cufar. Determinati sa castige dar si cu un cufar de zestre impresionant, gata sa dea totul pentru a se asigura ca au strans cat mai multa zestre pentru miri, Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, te asteapta sambata 2.06.2018 la Se Striga Darul sa le fii alaturi in cele mai spectaculoase peripetii.
Bineinteles ca nu vor lipsi nici intamplarile hazlii si nici provocarile pentru carismaticii prezentatori ai emisiunii. Ce le asteapta pe cele doua gazde ale emisiunii, prin ce peripetii vor trece de aceasta data Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru dar si care este povestea de viata a celor doi miri, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul din 2/06/2018 la kanal d.

Ce vor fi nevoiti sa faca cei doi pentru a strange cat mai multa zestre, cum se vor descurca cei doi cu sarcinile pe care le vor primi, cata zestre vor reusi sa tranga pentru tinerii soti si cum vor reusi sa incinga atmosfera la nunta, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul, in aceasta sambata la kanal d.
Nu ratati o editie exploziva, cu o nunta spectaculoasa, cu o poveste de dragoste impresionanta si cu doi petrecareti gata sa faca orice pentru a se asigura ca strang cat mai multa zestre pentru tanarul cuplu, toate de la orele 20:00 la kanal d, cand sambata 2 iunie 2018 va fi difuzata emisiunea Se Striga Darul.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar