Pagina Principala
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online


Esti invitat sa vizionezi cea mai noua editie a emisiunii Se Striga Darul cu o noua vanatoare de zestre cu...peripetii, totul asigurat de doi dintre cei mai carismatici prezentatori tv, Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru, sambata 7 iulie 2018 de la orele 20:00 la kanal d. De aceasta data cei doi "vanatori" de zestre vor merge in Banat, in Liebling judetul Timis, acolo unde ii vor intalni pe mirii pentru care vor strange zestre in editia 7 din cel mai nou sezon Se Striga Darul.

Competitia dintre cele doua gazde ale emisiunii este destul de intensa, mai ales ca atat Dianna Rotaru cat si Mihai Mitoseru, sunt dispusi sa faca orice, pentru a castiga. Inca de la inceputul editiei, cei doi sunt gata sa se saboteze unul pe altul, totul pentru a castiga razboiul dus pentru zestrea mirilor. Asa se face ca Dianna Rotaru se va gasi parasita in pustietate, sau mai bine spus in mijlocul campului.
Inarmati cu cele mai bune intentii dar si cu un cufar de zestre impresionant, gata sa dea totul pentru a se asigura ca au strans cat mai multa zestre pentru miri, Mihai Mitoseru Dianna Rotaru, te asteapta sambata 7.07.2018 la Se Striga Darul sa le fii alaturi in cele mai spectaculoase peripetii.
Dianna rotaru si Mihai Mitoserul, cele doua gazde ale emisiunii Se Striga Darul, se vor lupta in aceasta editie pentru zestrea mirilor Razvan si Mihaela. Cei doi miri sunt gata sa ne dezvaluie in cele mai mici detalii povestea lor de dragoste. Viata lor pana a se intalni, cum s-a schimbat aceasta dupa ce s-au intalnit si cum au ajuns sa ia decizia de a-si uni destinele pe viata.
Bineinteles ca nu vor lipsi nici intamplarile hazlii si nici provocarile pentru carismaticii prezentatori ai emisiunii. Ce le asteapta pe cele doua gazde ale emisiunii, prin ce peripetii vor trece de aceasta data Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru dar si care este povestea de viata a celor doi miri, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul din 7/07/2018 la kanal d.
Cum se vor descurca cei doi cu sarcinile pe care le vor primi, cata zestre vor reusi sa tranga pentru tinerii soti si cum vor reusi sa incinga atmosfera la nunta, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul, sambata la kanal d.

Nu ratati o noua editie exploziva, cu o nunta spectaculoasa, cu o poveste de dragoste impresionanta si cu doi petrecareti gata sa faca orice pentru a se asigura ca strang cat mai multa zestre pentru tanarul cuplu, totul sambata 7 iulie 2018 de la orele 20:00 atunci cand la kanal d Se Striga Darul.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar