Pagina Principala
Emisiunea Se Striga Darul 9 Iunie 2018 Online


Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru sunt pregatiti sa isi ”strige darul” in cea mai noua editie a emisiunii Se Striga Darul, editia 3 din cel mai nou sezon, editie care aduce sambata 9 iunie 2018 de la orele 20:00 la kanal d, o nunta impresionanta, nunta care le va prezenta telespectatorilor toate traditiile de nunta din Bucovina.

Inarmati cu cele mai bune intentii, gata sa isi asume cele mai grele provocari si pregatiti cu un cufar dintre cele mai incapatoare, cei doi ”vanatori” de zestre vor pleca din nou la drum pe alte meleaguri de pe plaiurile mioritice tocmai la Falticeni. Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, cele doua gazde ale emisiunii Se Striga Darul, te invita sa fii alaturi din nou la cea mai spectaculoasa aventura a lor, in editia 3 a emisiunii, aventura care in aceasta sambata va fi de-a dreptul spectaculoasa.
Bineinteles ca nu vor lipsi nici intamplarile hazlii si nici provocarile pentru carismaticii prezentatori ai emisiunii. In aceasta seara la Se Striga Darul vom avea ocazia sa il vedem pe cel Mihai Mitoseru cum isi infrange una dintre cele mai mari frici ale sale: albinele. Cum de a ajuns Mihai Mitoseru sa ii fie frica de albine si cum va face fata provocarii vom afla si noi in aceasta seara la Se Striga Darul din 9.06.2018 la kanal d.
Competitia dintre cele doua gazde ale emisiunii este din ce in ce mai acerba, asa ca cei doi sunt gata sa faca multe compromisuri pentru a reusi sa stranga cat mai multa zestre in cufar. Inarmati cu cele mai bune intentii dar si cu un cufar de zestre impresionant, gata sa dea totul pentru a se asigura ca au strans cat mai multa zestre pentru miri, Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, te asteapta sambata seara in editia 3 Se Striga Darul sa le fii alaturi in cele mai spectaculoase peripetii.
Ce vor fi nevoiti sa faca cei doi pentru a strange cat mai multa zestre, cum se vor descurca cei doi cu sarcinile pe care le vor primi, cata zestre vor reusi sa tranga pentru tinerii soti si cum vor reusi sa incinga atmosfera la nunta, ramane de vazut de la orele 20:00 la Se Striga Darul, sambata la kanal d.

Nu ratati o noua editie exploziva, cu o nunta spectaculoasa, cu o poveste de dragoste impresionanta si cu doi petrecareti gata sa faca orice pentru a se asigura ca strang cat mai multa zestre pentru tanarul cuplu, toate de la orele 20:00 la kanal d, sambata 9 iunie 2018 in emisiunea Se Striga Darul.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar