Pagina Principala
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 15 Iunie 2018 Online


Antrenorii isi vor ocupa din nou scaunele si vor fi gata sa apese pe butonul ”Eu Te Vreau”, in editia 2 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, acolo unde vineri 15 iunie 2018 de la orele 20:30 va continua seria auditiilor pe nevazute.

Marius Moga, Andra si Inna sunt mai pregatiti ca niciodata sa lupte pentru vocile despre care cred ca pot castiga Vocea Romaniei Junior. Tensiunea va fi maxima in aceasta editie a emisiunii Vocea Romaniei Junior, vocile care vor evolua in aceasta seara sunt din cele mai bune, asa ca cei trei antrenori vor avea din nou greaua misiune de a ii convinga pe juniori ca merita sa aleaga echipa pe care ei o antreneaza.
Unii dintre ei sunt gata sa faca lucruri mai putin obisnuite pentru a convinge copii sa ii aleaga. Asa ca in aceasta seara o vom vedea pe Andra facand unele dintre cele mai surprinzatore declaratii, cum ar fi ”vreau sa iti pup mana”, o declaratie facuta dupa o evolutie uimitoare a uneia dintre concurentele din aceasta seara. Nici Inna nu se va lasa mai prejos si ii va declara concurentei ca vrea sa ”ii sarute sufletul”. Ce alte declaratii sunt gata sa faca cei trei jurati si ce strategii au pentru a convinge concurentii sa ii aleaga, ramane de vazut de la orele 20:30 la Vocea Romaniei Junior editia 2 a sezonului 2 din 15.06.2108 la protv.
Editia 2 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie la scaunele antrenorilor. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei sau al lui Marius Moga.
Lupta se va incinge la scaunele celor trei antrenori care sunt hotarati sa isi aduca in echipe cele mai bune voci ale serii. Asa ca toti trei antrenorii isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile pe care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.

Cine sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor in auditiile pe nevazute din editia 2 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, cine sunt copiii care vor evolua in aceasta seara dar mai ales ce melodii au ales pentru a-si castiga locul intr-una dintre cele trei echipe, ramane de vazut de la orele 20:30, vineri 15 iunie 2018 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar