Pagina Principala
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 22 Iunie 2018 Online


INNA, Andra si Mariu Moga sunt gata sa apese din nou pe butonul ”Eu Te Vreau”, in editia 3 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, acolo unde vineri 22 iunie 2018 de la orele 20:30 va continua seria auditiilor pe nevazute.
Mihai Bobonete si magicianu Robert Tudor s-au pregatit sa faca intrarea in scena de la Vocea Romaniei Junior altor voci fabuloase, voci care vor aduce emotie, multa energie dar si melodii dintre cele mai celebre.

Cei trei antrenori isi vor ocupa din nou scaunele si vor fi gata sa apese pe butonul ”Eu Te Vreau”, in editia 3 din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior, si nu doar atat, ei sunt mai pregatiti ca niciodata sa lupte pentru vocile despre care cred ca pot fi viitoarea Vocea Romaniei Junior. Hotarati sa aduca in echipele lor cele mai puternice voci care se vor prezenta, cei trei antrenori vor face orice pentru a le focusa atentia concurentilor.
Cine este vocea care ii determina pe cei trei antrenori sa recurga la actiuni mai putin obisnuite totul pentru a reusi sa isi aduca in echipa cele mai bune voci, vom afla de la orele 20:30 la Vocea Romaniei Junior din 22.06.2018 la protv.
Editia 3 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie la scaunele antrenorilor. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei sau al lui Marius Moga.

Lupta se va incinge la scaunele celor trei antrenori care sunt hotarati sa isi aduca in echipe cele mai bune voci ale serii. Asa ca toti trei antrenori isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile pe care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.
Care sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor in auditii pe nevazute din editia 3 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, cine sunt copiii care vor evolua in aceasta seara dar mai ales ce melodii au ales pentru a-si castiga locul intr-una dintre cele trei echipe, ramane de vazut de la orele 20:30, duminica 22 iunie 2018 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar