Pagina Principala
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online


Ringul duelurilor la Vocea Romaniei Junior este deschis pentru cele mai impresionante confruntari, in care vocile juniorilor se vor lua la...tranta ”vocal” pentru a demonstra ca ele sunt ”vocile”, totul intr-o editie exploziva, editia 5 Vocea Romaniei Junior, difuzata vineri 6 iulie 2018, de la orele 20:30 la protv.

Inna, Andra si Marius Moga si-au format echipele de-a lungul a patru editii impresionante de auditii pe nevazute, echipe langa care vor marsalui in linie dreapta spre castigarea trofeului Vocea Romaniei Junior. Asa ca cei trei antrenori alaturi de echipele pe care le antreneaza pleaca increzatori la drum, insufletiti de mult optimism si energie pozitiva dar si convinsi ca cele mai bune voci se afla in echipa lor.
Seara se anunta de spectacol, iar ringul duelurilor ”va lua foc” sub tirul vocilor celor mai talentati juniori, alesi unul si unul la auditii. Greutatea se afla din nou pe umarii juratilor care in aceasta seara vor fi nevoiti sa isi ia ramas bun la unii membri ai echipei, misiune care va fi o adevarata piatra de incercare fiind foarte greu sa spui unui copil ca desi canta foarte bine trebuie sa renunti la el.
Ce melodii au pregatit antrenorii impreuna cu echipele lor pentru primele confruntari din ringul vocilor de la Vocea Romaniei Junior din 6.07.2018 la protv, cine cu cine se va duela si cine vor fi cei care vor castiga aceste dueluri ramane de vazut de la orele 20:30 la Vocea Romaniei Junior la protv.
Editia 5 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior, de vineri 6/07/2018 aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim nu doar auzul Andrei, al Innei si al lui Marius Moga dar si al telespectatorilor.
Lupta se va incinge in ringul confruntarilor, fiecare junior dorindu-si sa fie mai bun decat competitorii sai. Asa ca, toti trei antrenori isi vor da silinta sa faca echipele care se vor duela cat mai echilibrate, dar mai ales vor incerca sa faca alegerile potrivite, alegeri de care depinde castigarea marele trofeu Vocea Romaniei Junior.

Care sunt vocile care triumfa in primele confruntari din editia 5 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, cat de bine vor performa in aceasta seara concurentii, ce melodii au ales pentru a-si castiga locul spre urmatoarea etapa a concursului dar mai ales cum vor arata cele trei echipe la finele serii, echipe alaturi de care cei trei antrenori vor merge mai departe spre marele trofeu, ramane de vazut de la orele 20:30, vineri 6 iulie 2018 la protv.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar