Pagina Principala
Emisiunea WOWbiz 4 Aprilie 2018 Online


Andreea Mantea si Victor Slav te asteapta la kanal d sa verifici pulsul tabloidului in cea mai noua editie a emisiunii WOWbiz, miercuri 4 aprilie 2018, incepand cu orele 23:15. Emisiunea WOWbiz aduce pe micile ecrane in cele mai mici detalii, unele dintre cele mai explozive evenimente din showbiz-ul autohton.

Late night show-ul tv WOWbiz aduce ca de obicei in fata telespectatorilor ultimele stiri din tabloidele autohtone, ultimele scandaluri care au zguduit showbiz-ul, ipostazele scandaloase in care au fost surprinse mondenitatile de lentila curioasa a paparazzi-lor sau declaratii incendiare facute de cele mai in voga vedete.
Tabloidul autohton intra in direct la tine in casa, seara de seara, de luni pana joi, prin intermediul celui mai urmarit late night show, WOWbiz la kanal d. Andreea Mantea si Victor Slav dau startul unei noi editii plina surprize si de subiecte care de care mai spectaculoase.
Editia de ieri seara a avut ca tema de discutie culisele celui mai urmarit reality show de la tv, emisiunea Exatlon Romania si concurentii sai. Mariana, Anca, mama Alinai si prietenul cel mai bun al lui Stefan au fost invitati la WOWbiz. Acestia au discutat despre ultimele nominalizari de la Exatlon si despre conflictele dintre cele doua tabere. Razboinicii sunt din nou la eliminare iar de aceasta data Stefan, Alina si Roxana sunt in pericol de a fi eliminati.
Editia de miercuri 4.04.2018 a emisiunii WOWbiz se anunta a fi exploziva, cu subiecte la fel de captivante si spectaculoase ca si pana acum, pregatite cu mult drag de indragitele gazde ale emisiunii.

Care sunt aceste subiecte si pe cine vor avea alaturi de ei, Andreea Mantea si Victor Slav, vom vedea in editia din aceasta seara a emisiunii WOWbiz, de la orele 23:15 la kanal d.
Nu rata cele mai incendiare dezvaluiri, cele mai socante declaratii si cele mai explozive ipostaze la WOWbiz, miercuri 4 aprilie 2018 incepand cu orele 23:15 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar