Pagina Principala
Sunt celebru scoate-ma de aici ziua 21 duminica 8 martie 2015 live
Ringul duelurilor la Vocea Romaniei Junior este deschis pentru cele mai impresionante confruntari, in care vocile juniorilor se vor lua la...tranta ”vocal” pentru a demonstra ca ele sunt ”vocile”, totul intr-o editie exploziva, editia 5 Vocea Romaniei Junior, difuzata vineri 6 iulie 2018, de la orele 20:30 la protv.

Inna, Andra si Marius Moga si-au format echipele de-a lungul a patru editii impresionante de auditii pe nevazute, echipe langa care vor marsalui in linie dreapta spre castigarea trofeului Vocea Romaniei Junior. Asa ca cei trei antrenori alaturi de echipele pe care le antreneaza pleaca increzatori la drum, insufletiti de mult optimism si energie pozitiva dar si convinsi ca cele mai bune voci se afla in echipa lor.
Seara se anunta de spectacol, iar ringul duelurilor ”va lua foc” sub tirul vocilor celor mai talentati juniori, alesi unul si unul la auditii. Greutatea se afla din nou pe umarii juratilor care in aceasta seara vor fi nevoiti sa isi ia ramas bun la unii membri ai echipei, misiune care va fi o adevarata piatra de incercare fiind foarte greu sa spui unui copil ca desi canta foarte bine trebuie sa renunti la el.
Ce melodii au pregatit antrenorii impreuna cu echipele lor pentru primele confruntari din ringul vocilor de la Vocea Romaniei Junior din 6.07.2018 la protv, cine cu cine se va duela si cine vor fi cei care vor castiga aceste dueluri ramane de vazut de la orele 20:30 la Vocea Romaniei Junior la protv.
Editia 5 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior, de vineri 6/07/2018 aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim nu doar auzul Andrei, al Innei si al lui Marius Moga dar si al telespectatorilor.
Lupta se va incinge in ringul confruntarilor, fiecare junior dorindu-si sa fie mai bun decat competitorii sai. Asa ca, toti trei antrenori isi vor da silinta sa faca echipele care se vor duela cat mai echilibrate, dar mai ales vor incerca sa faca alegerile potrivite, alegeri de care depinde castigarea marele trofeu Vocea Romaniei Junior.

Care sunt vocile care triumfa in primele confruntari din editia 5 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, cat de bine vor performa in aceasta seara concurentii, ce melodii au ales pentru a-si castiga locul spre urmatoarea etapa a concursului dar mai ales cum vor arata cele trei echipe la finele serii, echipe alaturi de care cei trei antrenori vor merge mai departe spre marele trofeu, ramane de vazut de la orele 20:30, vineri 6 iulie 2018 la protv. ... Detalii... »
Vocile juniorilor isi disputa urmatoarele locuri in cele trei echipe in editia 4 din cea se-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior, vineri 29 iunie 2018, de la orele 20:30 la protv. Marius Moga, Andra si Inna isi intorc din nou scaunele scaunele in acesta seara pentru cele mai puternice voci venite la auditiilr pe nevazute din acest sezon, asa ca seara va fi incarcata de multa emotie si tensiune.

Lupta celor trei antrenori se va aprinde si mai mult iar disputele duse pe vocile juniorilor vor fi unele dintre cele mai tensionate. Fiecare dintre cei trei au metodele proprii pentru a convinge cele mai bune voci sa vina in echipa lor, iar ironiile dintre antrenori continua si in aceasta editie, editia 4 a auditiilor pe nevazute din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior.
Editia 4 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior din 29.06.2018, aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie la scaunele antrenorilor. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei si al lui Marius Moga.
Lupta se va incinge la scaunele celor trei antrenori care sunt hotarati sa isi aduca in echipe cele mai bune voci ale serii. Asa ca, toti trei antrenori isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile pe care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.

Care sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor in editia 4 a auditiilor pe nevazute din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior, cine sunt copiii care vor performa in aceasta seara, ce melodii au ales pentru a-si castiga locul intr-una dintre cele trei echipe dar mai ales cum vor arata cele trei echipe la finele serii, echipe cu care cei trei antrenori vor merge mai departe spre marele trofeu, ramane de vazut de la orele 20:30, vineri 29 iunie 2018 la protv. ... Detalii... »
INNA, Andra si Mariu Moga sunt gata sa apese din nou pe butonul ”Eu Te Vreau”, in editia 3 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, acolo unde vineri 22 iunie 2018 de la orele 20:30 va continua seria auditiilor pe nevazute.
Mihai Bobonete si magicianu Robert Tudor s-au pregatit sa faca intrarea in scena de la Vocea Romaniei Junior altor voci fabuloase, voci care vor aduce emotie, multa energie dar si melodii dintre cele mai celebre.

Cei trei antrenori isi vor ocupa din nou scaunele si vor fi gata sa apese pe butonul ”Eu Te Vreau”, in editia 3 din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior, si nu doar atat, ei sunt mai pregatiti ca niciodata sa lupte pentru vocile despre care cred ca pot fi viitoarea Vocea Romaniei Junior. Hotarati sa aduca in echipele lor cele mai puternice voci care se vor prezenta, cei trei antrenori vor face orice pentru a le focusa atentia concurentilor.
Cine este vocea care ii determina pe cei trei antrenori sa recurga la actiuni mai putin obisnuite totul pentru a reusi sa isi aduca in echipa cele mai bune voci, vom afla de la orele 20:30 la Vocea Romaniei Junior din 22.06.2018 la protv.
Editia 3 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie la scaunele antrenorilor. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei sau al lui Marius Moga.

Lupta se va incinge la scaunele celor trei antrenori care sunt hotarati sa isi aduca in echipe cele mai bune voci ale serii. Asa ca toti trei antrenori isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile pe care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.
Care sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor in auditii pe nevazute din editia 3 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, cine sunt copiii care vor evolua in aceasta seara dar mai ales ce melodii au ales pentru a-si castiga locul intr-una dintre cele trei echipe, ramane de vazut de la orele 20:30, duminica 22 iunie 2018 la protv. ... Detalii... »
Antrenorii isi vor ocupa din nou scaunele si vor fi gata sa apese pe butonul ”Eu Te Vreau”, in editia 2 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, acolo unde vineri 15 iunie 2018 de la orele 20:30 va continua seria auditiilor pe nevazute.

Marius Moga, Andra si Inna sunt mai pregatiti ca niciodata sa lupte pentru vocile despre care cred ca pot castiga Vocea Romaniei Junior. Tensiunea va fi maxima in aceasta editie a emisiunii Vocea Romaniei Junior, vocile care vor evolua in aceasta seara sunt din cele mai bune, asa ca cei trei antrenori vor avea din nou greaua misiune de a ii convinga pe juniori ca merita sa aleaga echipa pe care ei o antreneaza.
Unii dintre ei sunt gata sa faca lucruri mai putin obisnuite pentru a convinge copii sa ii aleaga. Asa ca in aceasta seara o vom vedea pe Andra facand unele dintre cele mai surprinzatore declaratii, cum ar fi ”vreau sa iti pup mana”, o declaratie facuta dupa o evolutie uimitoare a uneia dintre concurentele din aceasta seara. Nici Inna nu se va lasa mai prejos si ii va declara concurentei ca vrea sa ”ii sarute sufletul”. Ce alte declaratii sunt gata sa faca cei trei jurati si ce strategii au pentru a convinge concurentii sa ii aleaga, ramane de vazut de la orele 20:30 la Vocea Romaniei Junior editia 2 a sezonului 2 din 15.06.2108 la protv.
Editia 2 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie la scaunele antrenorilor. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei sau al lui Marius Moga.
Lupta se va incinge la scaunele celor trei antrenori care sunt hotarati sa isi aduca in echipe cele mai bune voci ale serii. Asa ca toti trei antrenorii isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile pe care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.

Cine sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor in auditiile pe nevazute din editia 2 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, cine sunt copiii care vor evolua in aceasta seara dar mai ales ce melodii au ales pentru a-si castiga locul intr-una dintre cele trei echipe, ramane de vazut de la orele 20:30, vineri 15 iunie 2018 la protv. ... Detalii... »
Se porneste din nou batalia pentru cea mai buna voce la Vocea Romaniei Junior, emisiunea in care cei vizati sunt juniorii Romaniei, asa ca vineri 8 iunie 2018 de la orele 20:30 la protv se va da startul primei editii a sezonului 2 a emisiunii Vocea Romaniei Junior.

Andra, Inna si Marius Moga vor ocupa din nou cele trei scaune ale antrenorilor si vor cauta sa gaseasca si sa aduca in echipa lor cele mai bune voci care se vor prezenta la auditiile pe nevazute din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior. Scaunele sunt pregatite, antrenorii sunt entuziasti iar concurentii plini de energie, asa ca vineri la protv de la orele 20:00, vocile vor lua cu asalt scena de la Vocea Romaniei Junior si vor incerca sa intoarca cele trei scaune ale antrenorilor.
Prima editie a audiitiilor pe nevazute la Vocea Romaniei Junior din 8.06.2018 se anunta de-a dreptul spectaculoasa. Se anunta o explozie de voci, care de care mai impresionante si pregatite sa castige marele trofeu si premiul de 50.000 de euro. Editia 1 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara emotionanta, cu muzica si voci dintre cele mai bune. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile cristaline ale copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei dar si al lui Marius Moga.

Dupa cum este de asteptat auditiile pe nevazute nu aduc doar spectacolul vocilor ci si batalia de la scaunele antrenorilor, care sunt hotarati sa isi faca cele mai bune echipe. Asa ca toti trei antrenorii isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile alaturi de care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.
Care sunt vocile care vor sparge ghiata in primele auditii pe nevazute din editia 1 a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, care sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor si care sunt vocile care vor impresiona cel mai mult, ramane de vazut de la orele 20:30 in prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, vineri 8 iunie 2018 la protv. ... Detalii... »
Lupta pentru titlul de cel mai talentat roman al sezonului 8 Romanii Au Talent se da in Marea Finala, finala live transmisa vineri 1 iunie 2018, de la orele 20:30 pe protv. Unsprezece talente, cei mai talentati unsprezece dintre talentele sezonului 8 isi vor disputa in aceasta seara de vineri, in direct, pe scena de la Romanii Au Talent, titlul de cel mai talentat roman dar mai ales marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Dupa seria editiilor de preselectii in care romanii au dat butonul talentului pe maxim, dupa cinci Gale Live de poveste, cinci semifinale live in care talentul a adus o explozie de emotie pe scena de la Romanii Au Talent, in aceasta vineri vom avea o adevarata confruntarea a titanilor data in ringul talentului.
Istoria talentului este gata sa mai scrie o pagina in Finala sezonului 8 Romanii Au Talent, finala difuzata live la protv in aceasta seara, iar protagonistii vor fi cei unsprezece finalisti care s-au pregatit intens si ne vor surprinde din nou cu prestatiile pregatite.
Ca de obicei arbitri de serviciu, prezenti la datorie, vor fi Pavel Bartos si Smiley care vor fi liantul dintre public, jurati care de data aceasta vor fi simpli spectatori si cei 11 finalisti.

Va fi o batalie aprinsa mai ales ca avem finalisti care se afla pe aceeasi nisa a talentului. Cei care ne vor tine in suspans, emotie, energie si multa poveste in Finala Live Romanii Au Talent a sezonului 8 vor fi Ana Cernicova si Amelia Uzun, Duo Romance, Ripperz Crew, Cesima Nechifor, Emil Rengle, Natalia Lukiv si Bogdan Boie, Alex Stefanescu, Paula Moldovan-Alla, Sergiu Hudrea, Bianca Badea si Obedeanu Mihalache, castigatorul wild-cardului.
Pe meniul de Finala al Sezonului 8 Romanii Au Talent din 1.06.2018 se vor alinia la rand unsprezece numere de exceptie, care ne vor delecta cu cele mai fabuloase senzatii. Se pare ca dansul face legea in Marea Finala de la Romanii au Talent Sezonul 8. Dans contemporan, balet, dans sportiv, dans la inaltime, dans modern sau breakdance toate sunt pregatite sa ne spuna povesti spectaculoase.
Vom avea un dans contemporan de poveste efectuat de Alla dar si un dans la fel de spectaculos efectuat de Cesima Nechifor. Legile fizicii si in mod special gravitatia va fi invinsa de cei de la Duo Romance care au promis o noua poveste de dragoste care ne va aduce ”pielea de gaina” iar Natalia Lukiv si Bogdan Boie ne vor da din nou pe spate cu un dans sportiv de exceptie. Bianca Badea ne va aduce din nou sensibilitatea baletului cu un nou numar de exceptie insa la fel va face si Emil Rengle care pregatit un nou numar de dans pe tocuri fabulos. Cei trei baieti de la Rippers Crew sunt gata sa ne faca o noua demonstratie de breakdance plina de energie si adrenalina. Alex Stefanescu este pregatit sa ne impresioneze din nou cu o creatie noua pusa pe acorduri de chitara. Pianul ne va fi adus in Finala Live Romanii Au Talent de Obedeanu Mihalache iar sensibilitatea unor voci de inger va rasuna pe aceeasi scena la prestatia asigurata de Ana Cernicova si Amelia Uzin. La fel va face si Sergiu Hudrea care ne va incanta din nou cu chitara sa.

Talentul este gata sa se dezlantuie pentru ultima data in sezonul 8 Romanii au Talent odata cu intrarea in scena a celor unsprezece finalisti. Ce momente au pregatit cei 11 finalisti, care vor fi comentariile juratilor, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al finalistilor, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Finala Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 1/06/2018.
Momentul culminant al serii va fi deschiderea plicului ce contine numele castigatorului Romanii Au Talent sezonul 8. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu de aceasta data vor fi doar simpli spectatori, decizia fiind in mainile publicului. Tot publicul va decide si cine va castiga premiul de originalitate. Cine va fi ”eroul national” al sezonului 8 Romanii Au Talent, cel care va cuceri inimile romanilor cu prestatia sa, vom vedea la finalul serii de vineri, atunci cand Pavel Bartos si Smiley vor da rezultatul final al voturilor.

Care este talentul care va reusi sa stranga cele mai multe voturi din partea publicului, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine este"eroul national" care va pleca acasa cu marele premiu, vezi in Finala Live Romanii Au Talent a sezonului 8, vineri 1 iunie 2018 de la orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
La linia de start a ultimei Gale Live din sezonul 8 Romanii Au Talent, semifinala 5 de vineri 25 mai 2018, de la orele 20:30 la protv, se aliniaza ultimii 10 semifinalisti, care isi vor scoate la bataie intreg ”arsenalul de talent” pentru batalia data pe ultimele doua locuri din marea finala.
Asa ca tensiunea va atinge cote maxime in ultima semifinala live Romanii Au Talent din aceasta vineri, iar talentele care ne vor incanta in aceasta seara vor ridica talentul la superlativ.

Ultima semifinala a sezonului 8 Romanii Au Talent pe departe va fi si cea mai intensa, cei 10 semifinalisti pregatind prestatii care de care mai impresionante, prestatii cu care spera sa prinda unul din ultimele doua bilete spre marea finala. Cei care s-au pregatit pentru duelul din semifina 5 a sezonului 8 Romanii Au Talent sunt Attila Toth, Nicholas Obedeanu Mihalache, The Violin Guy, Analogic Mind, Daniel Capitanescu si Donald Niemen, Marco Rahme, grupul Signature by Adrian Popita, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Lacramioara Busca si nu in ultimul rand trupa de breakdance Ripperz Crew, cei care l-au facut pe Andi Moisescu sa apese Golden Buzz-ul.
Cea de-a cincea grupa de zece semifinalisti vor pune in scena o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului. Ultima Gala Live de la Romanii Au Talent din 25.05.2018, Gala 5, se anunta a fi una plina "cu de toate". Vom avea parte de o diversitate de talente, talente care ne vor aduce pe scena de la o dresura de caine la calcule matematice de o rapiditate nemaivazuta, hip-hop dar si un show muzical cu lasere, un pianist de exceptie dar si o voce sensibila, dans de toate genurile, de la dans sportiv, la salsa sau de la un breakdance energic la un dans in spatele unui...prosop.
Care sunt momentele pregatite de ultimii 10 semifinalisti, ce comentarii vor face juratii, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al urmatorilor zece semifinalisti, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Semifinala 5 Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 25/05/2018. Momentul culminant al serii va fi atat alegerea celor doua numere finaliste, ultimele din acest sezon, alegere in care votul publicului va fi decisiv.

Ce prestatii au pregatit ultimii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt ultimii doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in ultima semifinala Romanii Au Talent a sezonului 8, in Gala Live cu numarul cinci, vineri 25 mai 2018 de la orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Anamaria Prodan Reghecampf se transforma din nou in Cupidon in cel mai nou sezon al emisiunii Gospodar fara Pereche, sezonul 2, a carui premiera va avea loc joi 24 mai 2018 de la orele 21:30 la protv.
Alti gospodari de pe meleagurile autohtone, treisprezece la numar, s-au hotarat sa puna capat singuratatii si isi cauta perechea la protv in cel mai nou sezon al reality show-ului Gospodar fara Pereche.

Treisprezece gospodari, unii mai trecuti prin viata altii aflati la inceputul drumului dar toti uniti de dragostea de munca dar din pacate si de singuratate s-au hotarat sa puna capat vietii de burlac si sa isi caute perechea. Cea care va juca rolul crucial in infaptuirea acestui lucru, ”petitoarea de serviciu” de la Gospodar fara Pereche va fi nimeni alta decat Anamaria Prodan Reghecampf. Asa ca de joi seara treisprezece gospodari burlaci, din diferite colturi ale tarii, sunt gata sa isi deschida inima in fata camerelor dar si a telespectatorilor pentru a-si gasi perechea.
Alin Bobina, Catalin Dragu, Mihai Ambrus, Daniel Barbu, Dicu Dan, Dorin Nacreala, Nelutu Seranficean, Sergiu Pop, Stanila Tomita, Turic Nelutu, sunt gospodarii care in prima editie a sezonului 2 Gospodar fara Pereche sunt pregatiti sa ne dezvaluie povestile lor de viata, asteptarile pe care le au de la femeia visurilor, cum ar trebui sa arate aceasta si nu in ultimul rand, fiecare ne va face o prezentare a gospodariei si a sarcinilor pe care le indeplineste zi de zi. Asa ca dupa prima editie a emisiunii Gospodar fara Pereche, doritoarele isi pot inainta candidatura la inima unuia dintre cei 13 gospodari, asta dupa ce se va da startul la inscrieri.
Cine sunt cei 13 gospodari, ce povesti de viata au in spate, ce asteptari au ei de la viata dar mai ales cum arata femeia visurilor lor, ramane de vazut in prima editie a emisiunii Gospodar fara Pereche din 24.05.2018, editie difuzata de la orele 21:30 la protv.

Nu rata o seara spectaculoasa, cu povesti de viata uimitoare, in prima editie din sezonul 2 a emisiunii Gospodar fara Pereche, joi 24 mai 2018, de la orele 21:30 pe protv. ... Detalii... »
Zece talente spectaculoase isi vor disputa urmatoarele doua locuri in Marea Finala a sezonului 8 Romanii Au Talent, vineri 18 mai 2018, de la orele 20:30 la protv, atunci cand Pavel Bartos si Smiley vor bate gongul de start pentru cea de-a patra semifinala live.

Un flamenco impresionant, o demonstratie electrizanta de echilibristica la chinese pole, un hip-hop de exceptie, un moment de balet de poveste, o arie dintr-o opereta sau o demonstratie de bailey dance asa cum nu ai mai vazut, sunt doar cateva dintre prestatiile celei de-a patra Gale Live a Sezonului 8 Romanii Au Talent, semifinala difuzata in direct la protv, vineri seara de la orele 20:30.
Carismaticii Pavel Bartos si Smiley, iti propun ca in aceasta seara, sa te faci din nou comod in fata micului ecran pentru ca la protv urmeaza un show de exceptie, un spectacol cu 10 talente de poveste care vor aduce delirul pe scena pe care va avea loc a patra semifinala live a emisiunii Romanii Au Talent.
Cei care s-au pregatit pentru batalia din semifina 4 a sezonului 8 Romanii Au Talent vor fi Bianca Ceausescu, corul de copii Unison, Pavel Sfera, Natalia Duminica, Rares florescu, ADNeu, 7 Klase, Duo Romance, Stefan Glavanescu si nu in ultimul rand Bianca Badea, golden buzz-ul Andrei.
Cea de-a patra grupa de zece semifinalisti vor pune in scena vineri 18.05.2018 de la orele 20:30 in Gala 4 Live Romanii Au Talent, o serie de momente de exceptie, pline de emotie si energie, momente in care talentul "va da in clocot" pentru a obtine votul publicului.
Care sunt momentele pregatite de cei 10 semifinalisti, ce comentarii vor face juratii, cat din pielea de gaina a Andrei vom vedea, cine o va face mandra ca e romanca pe Mihaela Radulescu, ce glume menita sa destinda atmosfera va face maestrul Florin Calinescu si cat de mult "se va inclina" Andi Moisescu in fata talentului autentic al urmatorilor zece semifinalisti, ramane de vazut de la orele 20:30 la Romanii Au Talent Semifinala 4 Live a Sezonului 8, difuzata in direct la protv, vineri 18/05/2018. Scena de la Romanii Au Talent este din nou pregatita sa transforme toate dorintele in realitate, insa doar doua dintre talentele semifinaliste vor reusi sa mearga mai departe spre Marea Finala.
Momentul culminant al serii va fi alegerea celor doua numere finaliste, votul publicului va fi decisiv de aceasta data, prestatia care va primi cele mai multe voturi mergand direct in Marea Finala, iar locurile doi si trei intrand la decizia juriului, care va hotara care din cele doua va merge mai departe.

Ce prestatii au pregatit urmatorii zece semifinalisti, cine va aduce emotia pe scena talentelor, cine sunt cei care vor avea cele mai impresionante prestatii dar mai ales cine sunt cei doi posibili "eroi nationali", care merg mai departe spre Marea Finala, vezi in cea de-a patra Semifinala Live Romanii Au Talent vineri 18 mai 2018 de la orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Te invitam sa urmaresti Duelul Final al sezonului 3 Ferma Vedetelor, joi 17 mai 2018, in ultima editie a acestui sezon, difuzata joi 17 mai 2018 de la orele 21:30 la protv. Monica Barladeanu te invita sa fii alaturi de fermieri si de invitatii speciali ai serii, in gradena duelurilor sezonului 3 Ferma Vedetelor, acolo unde de la orele 21:30 Tania Popa si Catalin Neamtu isi vor disputa titlul de fermier al anului.

Lupta pentru titlul de Fermierul anului se da in Marea finala din Ferma Vedetelor joi 17.05.2018 de la orele 21:30 la protv. Arena care a primit timp de cateva luni bune duelurile care au decis finalistii sezonului 3 Ferma Vedetelor este pregatita sa primeasca si ultimul duel al acestui sezon, duel decisiv care va avea ca rezultat castigatorul sezonului 3 Ferma Vedetelor.
In editia de ieri seara a emisiunii Ferma Vedetelor am avut parte de o serie de dueluri spectaculoase, dueluri care, spre mirarea unora dar si spre bucuria altora au dus in final ca Tania Popa sa fie al doilea finalist al sezonului 3 Ferma Vedetelor, finalist care in aceasta seara il va intalni pe fermierul trimis direct in finala prin vot, pe Catalin Neamtu.
Duelul se anunta spectaculos mai ales ca de aceasta data, in premiera, duelul final se va da intre un baiat si o fata. Mai mult tensiunea va fi si mai mare deoarece Catalin Neamtu nu a mai trecut pana acum prin nici un duel. Asa se face ca unii sunt de parere ca acesta nu ar trebui sa castige titlul de fermier al anului. De cealalta parte, Tania Popa, desi venita de la jumatatea competitiei, are in spate experienta mai multor dueluri. Daca experienta duelurilor isi va spune cuvantul si daca pentru prima data in istoria reality show-ului vom avea parte de o fata fermier al anului, ramane de vazut de la orele 21:30 la Ferma Vedetelor, in Marea Finala din 17/05/2018 la protv.

Ce probe ii asteapta pe cei 2 finalisti, cat de pregatiti sunt cei doi de duelul final, duelul decisiv care va hotara numele celui care va castiga marele premiu si titlul de Fermier al anului si in final care dintre Tania Popa si Catalin Neamtu va castiga duelul final, vezi de la orele 21:30 in Finala Ferma Vedetelor joi 17 mai 2018 pe protv. ... Detalii... »
1 2 3 ... 126 127 »