Pagina Principala
Emisiunea Acces Direct 18 decembrie 2015
Te invitam sa iti incepi seara de marti cu o portie buna de ras, asigurata de una dintre cele mai spumoase productii romanesti, serialul care a revolutionat comedia, serialul Las Fierbinti din 24 aprilie 2018, care de la orele 20:30 te asteapta la protv cu episodul 16 al sezonului 13.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Dalida, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Aventurile eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire marti 24.04.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, marti seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente in cel mai nou episod al sezonului 13.
Bobita este din nou pus pe afaceri iar prietenul sau Giani se afla acolo pentru a invata ceea ce trebuie sa faca pentru a obtine bani in cel mai usor mod posibil. Celentano isi invita din nou prietenul, pe Firicel, sa ii explice cum stau lucrurile in lume si totodata sa il invete ce trebuie sa faca pentru el in caz ce el va pleca din aceasta lume. Politistul Robi se afla din nou pe urmele...raufacatorilor iar primarul Vasile isi propune din nou sa schimbe lucrurile in satul Fierbinti, insa, ca de obicei lucruri neprevazute ii ingreuneaza misiunea.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13 al serialului Las Fierbinti, episodul 16, difuzat marti 24 aprilie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Joi seara se da liber la ras pe protv, atunci cand de la orele 20:30 eroii serialului Las Fierbinti sunt gata sa ia cu asalt micile ecrane. Asa ca joi 19 aprilie 2018 incepand cu orele 20:30 fii prezent pe protv atunci cand va fi difuzat episodul 15 din sezonul 13 Las Fierbinti.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Noile aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire joi 19.04.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, joi seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente.
Episodul trecut din Las Fierbinti a fost unul de-a dreptul incendiar. Ardiles a hotarat sa se insoare cu o inginera norvegiana de la o ferma de porci ecologica si il vrea pe Celentano ca nas. Bobita si-a gasit fiul, in persoana fiului lui Firicel, cei doi ajungand sa se razboiasca cu privire la cine este adevaratul tata al copilului.
In aceasta seara in Las Fierbinti se pare ca rolurile se inverseaza. Femeile s-au apucat de...baut si ajung acasa impleticindu-se fiind sustinute de...Celentano. Cum ajunge Celentano sa o aduca acasa pe sotia lui Firicel dar si pe cea a lui Branzoi, ramane de vazut de la orele 20:30 in episodul 15 Las Fierbinti din 19/04/2018 la protv.

Cum se va incheia aventurile indragitilor eroi din Las Fierbinti, cine este tatal fiului lui Firicel si ce alte intamplari hazlii vor avea loc vom vedea de la orele 20:30 in episodul 15 al serialului Las Fierbinti la protv.
Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13, episodul 15, difuzat joi 19 aprilie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Vezi ce s-ar fi intamplat cu Firicel daca Celentano s-ar fi ”maritat” cu el si care este cea mai noua suparare a lui Giani in cel mai nou episod din serialul Las Fierbinti, marti 17 aprilie 2018 de la orele 20:30 la protv.
Incepe seara de marti cu o portie buna de ras alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, totul de la orele 20:30 la protv.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Cele mai haioase aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire marti 17.04.2018, in episodul 14 din sezonul 13, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai spectaculoase momente.
Giani este foarte suparat ca s-au marit pensiile si ca nu primeste si el ”bani degeaba”, mai mult considera ca este nedrept si ca si el merita bani de la stat pentu ca e si el roman. Marirea pensiilor ii determina pe Bobita, Dorel si Giani sa faca front comun si sa isi ofere ”serviciile” doamnelor cu...pensie din Fierbinti.
Ce s-ar fi intamplat daca Celentano s-ar fi ”maritat” cu Firicel ne va spune chiar Celentano de la orele 20:30 in episodul 14 Las Fierbinti. Iar cum ajung primarul Vasile si Dalida...vampiri ne va spune Robi tot de la aceeasi ora, marti 17/04/2018 la protv.

Nu rata aventurile indragitilor eroi din serialul Las Fierbinti, aventurile episodului 14 al sezonului 13, episod difuzat de la orele 20:30 la protv, un episod exploziv plin de faze haioase si de replici care vor starni hohotele de ras.
Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13, episodul 14, difuzat marti 17 aprilie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Giani, actor principal la...Ferma Vedetelor, in episodul 13 Las Fierbinti, episod difuzat joi 12 aprilie 2018 incepand cu orele 20:30 la protv. Incepe seara de joi cu o portie buna de ras alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, totul de la orele 20:30 la protv.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Cele mai haioase aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire joi 12.04.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai spectaculoase momente.
Politistul satului, Robi, ii anunta pe sateni ca la iesirea din padure s-a construi o cabana in care se va filma emisiunea in care vedetele sunt lasate sa se descurce singure. Si ca vestea sa fie si mai cu rasunet, producatorii emisiunii in fac aparitia in carciuma lui Bobita, unde, minune...ii vor propune lui Giani sa il faca...vedeta. Asa ca in aceasta seara in episodul 13 al sezonului 13 Las Fierbinti il vom vedea pe Giani cum se descurca in postura de vedeta la...Ferma Vedetelor.
Norocul se pare ca si-a facut casa in satul Fierbinti, si asta pentru ca Celentano si Firicel au castigat un mare premiu. Despre ce este vorba si cati bani au castigat cei doi, ramane de vazut de la orele 20:30 la protv.
Cum se vor incheia filmarile pentru Giani si daca acesta va deveni vedeta, dar mai ales daca Celentano si Firicel vor deveni bogati, vom vedea de la orele 20:30 in episodul 13 al serialului Las Fierbinti din 12/04/2018 la protv.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13, episodul 13, difuzat joi 12 aprilie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Joi seara se da liber la ras pe protv, atunci cand de la orele 20:30 eroii serialului Las Fierbinti sunt gata sa ia cu asalt micile ecrane. Asa ca joi 5 aprilie 2018 incepand cu orele 20:30 fii prezent pe protv atunci cand va fi difuzat episodul 11 din sezonul 13 Las Fierbinti.
Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.

Noile aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire joi 5.04.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, joi seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente.
Lui Giani nu ii iese nici o afacere, si daca a crezut ca antreprenoriatul este pentru el se pare ca s-a inselat pentru ca ceea ce incearca el sa vanda nu este de interes. Nici jocul ”alba-neaga” nu i-a adus prea mult noroc. Cum prietenul la nevoie se cunoaste, aici intervine Bobita care il sfatuieste pe acesta sa isi gaseasca o nevasta cu bani. Si ce fata buna de maritata exista in Fierbinti daca nu Gianina. Ce se va intampla cu propunerea pe care Giani i-o va face Gianinei si daca cei doi se vor casatori, ramane de vazut de la orele 20:30 in episodul 11 Las Fierbinti la protv.
Bicicleta furata de Robi este in continuare in atentie, mai ales ca acum primarul Vasile, Aspirina si Dalida au aflat motivul pentru care Robi i-a cerut Aspirinei sa il ierte. Doar ca din aproape in aproape s-a ajuns la concluzia ca bicicleta furata de Robi este de fapt bicicleta lui Branzoi.

Cum se va incheia toata treaba cu furtul bicicletei, de ce Celentano este suparat pe cei care au venit sa ia magarul si daca Giani se va casatori cu Gianina vom vedea de la orele 20:30 in episodul 11 al serialului Las Fierbinti din 5/04/2018 la protv.
Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13, episodul 11, difuzat joi 5 aprilie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Te invitam sa iti incepi seara de marti cu o portie buna de ras, asigurata de una dintre cele mai spumoase productii romanesti, serialul care a revolutionat comedia, serialul Las Fierbinti din 3 aprilie 2018, care de la orele 20:30 te asteapta la protv cu episodul 10 al sezonului 13.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Dalida, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Aventurile eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire marti 3.04.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, marti seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente in cel mai nou episod al sezonului 13.
Bobita este din nou pus pe afaceri iar prietenul sau Giani se afla acolo pentru a invata ceea ce trebuie sa faca pentru a obtine bani in cel mai usor mod posibil. Celentano isi invita din nou prietenul, pe Firicel, sa ii explice cum stau lucrurile in lume si totodata sa il invete ce trebuie sa faca pentru el in caz ce el va pleca din aceasta lume. Politistul Robi se afla din nou pe urmele...raufacatorilor iar primarul Vasile isi propune din nou sa schimbe lucrurile in satul Fierbinti, insa, ca de obicei lucruri neprevazute ii ingreuneaza misiunea.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13 al serialului Las Fierbinti, episodul 10, difuzat martie 3 aprilie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Te invitam sa iti incepi seara de joi cu o portie buna de ras, asigurata de una dintre cele mai spumoase productii romanesti, serialul care a revolutionat comedia, serialul Las Fierbinti din 29 martie 2018, care de la orele 20:30 te asteapta la protv cu episodul 9 al sezonului 13.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Dalida, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Aventurile eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire joi 29.03.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, joi seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente in cel mai nou episod al sezonului 13.
Bobita este din nou pus pe afaceri iar prietenul sau Giani se afla acolo pentru a invata ceea ce trebuie sa faca pentru a obtine bani in cel mai usor mod posibil. Celentano isi invita din nou prietenul, pe Firicel, sa ii explice cum stau lucrurile in lume si totodata sa il invete ce trebuie sa faca pentru el in caz ce el va pleca din aceasta lume. Politistul Robi se afla din nou pe urmele...raufacatorilor iar primarul Vasile isi propune din nou sa schimbe lucrurile in satul Fierbinti, insa, ca de obicei lucruri neprevazute ii ingreuneaza misiunea.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13 al serialului Las Fierbinti, episodul 9, difuzat joi 29 martie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Bobita se apuca sa afaceri cu...saltele, in episodul 8 al celui mai nou sezon Las Fierbinti, sezonul 13, marti 27 martie 2018 de la orele 20:30 la protv. Seara de marti se incepe la protv cu o portie buna de ras, asigurata de una dintre cele mai spumoase productii romanesti, serialul care a revolutionat comedia, serialul Las Fierbinti.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Dalida, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Cele mai noi aventuri ale eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire joi 27.03.2018, incepand cu orele 20:30 la protv, asa ca daca vrei sa razi in hohote, martie seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente in cel mai nou episod al sezonului 13.
Bobita este din nou pus pe afaceri, de aceasta data proprietarul barului din Las Fierbinti, se baga in afaceri cu saltele. Niste saltele miraculoase, dupa cum le face Bobita reclama, saltele care te vindeca si te poate scula chiar si din morti. Cate saltele va reusi sa vanda Bobita si cum ii va merge afacerea, vom vedea si noi de la orele 20:30 la protv.
Giani este pus pe fapte mari si daca schimbarea este cea care il defineste, episodul 8 Las Fierbinti il va gasi pe renumitul Giani cu o schimbare radicala de look. Nici Robi nu se lasa mai prejos, se pare ca politistul satului s-a cam saturat de singuratate. Care este motivul pentru care Giani umbla la costum si de ce plange Robi in fata primarului Vasile, vom vedea marti 27/03/2018 de la orele 20:30 in episodul 8 al sezonului 13 Las Fierbinti.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13 al serialului Las Fierbinti, episodul 8, difuzat marti 27 martie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Ce faci cand vrei sa faci un chec cu zmeura si nu ai...peste ne spune Gianina in episodul 7 al sezonului 13 Las Fierbinti, joi 22 martie 2018 de la orele 20:30 la protv. Seara de joi se incepe la protv cu o portie buna de ras, asigurata de una dintre cele mai spumoase productii romanesti, serialul care a revolutionat comedia, serialul Las Fierbinti.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Dalida, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Aventurile eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire joi 22.03.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, joi seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente in cel mai nou episod al sezonului 13. Bobita este din nou pus pe afaceri iar prietenul sau Giani se afla acolo pentru a invata ceea ce trebuie sa faca pentru a obtine bani in cel mai usor mod posibil.
Celentano are parte de surpriza vietii sale. Ce se va intampla cu soacra sa si in ce mod va multumi acesta divinitatii, vom vedea si noi in aceasta seara la protv.
Politistul Robi se afla din nou pe urmele...raufacatorilor iar primarul Vasile isi propune din nou sa schimbe lucrurile in satul Fierbinti, insa, ca de obicei lucruri neprevazute ii ingreuneaza misiunea.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13 al serialului Las Fierbinti, episodul 7, difuzat joi 22 martie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
Incepe seara cu o portie buna de ras, asigurata de una dintre cele mai spumoase productii romanesti, serialul care a revolutionat comedia, serialul Las Fierbinti care marti 20 martie 2018 de la orele 20:30 te asteapta la protv cu episodul 6 al sezonului 13.

Celentano, Firicel, Branzoi, Giani, Dalida, Bobita, primarul Vasile, Gianina, Branzoi dar si celelalte personaje celebre ale serialului de comedie pur romaneasca Las Fierbinti, sunt gata sa invadeze micile ecrane cu o serie de aventuri care te ”vor da pe spate” de atata ras.
Aventurile eroilor serialului Las Fierbinti, iti dau intalnire marti 20.03.2018, incepand cu orele 20:30 la protv. Asa ca daca vrei sa razi in hohote, joi seara de la orele 20:30, eroii indragitului serial Las Fierbinti te asteapta pe protv cu unele dintre cele mai haioase momente in cel mai nou episod al sezonului 13.
Bobita este din nou pus pe afaceri iar prietenul sau Giani se afla acolo pentru a invata ceea ce trebuie sa faca pentru a obtine bani in cel mai usor mod posibil. Celentano isi invita din nou prietenul, pe Firicel, sa ii explice cum stau lucrurile in lume si totodata sa il invete ce trebuie sa faca pentru el in caz ce el va pleca din aceasta lume. Politistul Robi se afla din nou pe urmele...raufacatorilor iar primarul Vasile isi propune din nou sa schimbe lucrurile in satul Fierbinti, insa, ca de obicei lucruri neprevazute ii ingreuneaza misiunea.

Razi pana nu mai poti alaturi de cele mai noi aventuri ale eroilor din Las Fierbinti intr-un nou episod al sezonului 13 al serialului Las Fierbinti, episodul 6, difuzat marti 20 martie 2018, incepand cu orele 20:30 la protv. ... Detalii... »
1 2 3 ... 30 31 »